lauantai 17. maaliskuuta 2012Vapaa kulkee hitaasti ja nopeasti.Ajatukset ovat jotenkin  solmussa ,mutta se ei ole epämiellyttävää vaan antaa aikaa ajatuksen kanssa kulkemiseen .Lapsen hiukset ovat silkkiset.Viikonloppu on hetkiä ,jolloin täytyy pysäyttää listat ,joita en ehdi kuitenkaan tehdä todeksi.Istuin junassa ja kahvilassa .Kelloni on nyt laukkuni  sivutaskussa.Kuopus halaa hyvän yön myös mammalle.Nuori tiskaa illan yhteisen aterian jälkeen rauhallisena, katselen kun  toinen ripustaa puhtaantuoksuvia pyykkejä kuivumaan.Kynttilä palaa pöydällä.Yöllä luen" Krokotiilin keltaisia silmiä".Aamulla on aikaa koko päivälle.

This weekend is calm and cosy.Many little things make it good.I love to sit here at the table with a book(Les yeux jaunes des crocodiles) and to watch my teens while they are doing home tasks in peace.I'm happy.

17 kommenttia:

Menthe Blanche kirjoitti...

Enjoy your weekend Maria... and your book (of Catherine Pancol, right?) too! I liked it :)

jaana kirjoitti...

Krokotiilin keltaiset silmät-kirjan haluaisin myös lukea.

Hyvää sunnuntaita sinne!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Aamulla on aikaa koko päivälle. Ihana ajatus ja niin totta!

tinttarus kirjoitti...

:) Minua hymyilytti lämpimästi eilen, kun huomasin ajattelevani sinua katsellessani nuoremman tyttösen nutturaa, jonka taitavasti itse kiepsauttaa. NAutti siitä, että saunan jälkeen oli puhtaat äidin pesemät hiukset. Isompi tyttönen heräsi uuteen aamuun ja lempeästi jutustelee tuossa tyhjennellessään tiskikonetta. On tyyntä hänen myrskynsä jälkeen. Ulkona kutsuu uusi aurinkopäivä ja poikasen jääkiekkomatsia taidan jaksaa lähteä katsomaan, kun niin toivoo. Aamu lupaa hyvää aikaa tälle päivälle. Toivon sen jakavan sinulle sinne paljon aikaa ajatuksille ja rakkaillesi!
Suloista sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Kun ajatukset on solmussa on parempi antaa vaan ajan kulua ja kellon tikittää laukussa. Aika pitää välilä pysäyttää. Nutturat on minulle joka toinen päivä tuttu juttu. Tykkään. Tyttösesi hiukset niin kauniit ja on kuin kirjaa lukisi kun luen näitä kirjoituksiasi ja kuulen korvissa astioiden kilinän kun joku tiskaa teillä.
Leppoisaa viikonloppua Annelta

Pirkko kirjoitti...

Kello laukun sivutaskussa kuulostaa terveelliseltä.
Hyvää uuden viikon alkua sinulle!

hanne virtauksesta kirjoitti...

Ja niin sekin sunnuntai ehti iltaan..
ihanaa uutta alkavaa viikkoa sinulle ihana!

Maria kirjoitti...

I liked that book very much -and you're right it is hers:)
xx
maria

Maria kirjoitti...

Kirja oli todella uskomattoman hyvä.Lue !oikein
hyvää pian alkavaa uutta viikkoa sinulle.

Maria kirjoitti...

Tästä päivästä tuli hyvä päivä.Ihanaa viikkoa sinulle♥

Maria kirjoitti...

Sinulla ollut mukavia hetkiä rakkaimpiesi kanssa.Täälläkin oli hyvänmielen päivä.Saimme pikkuisen touhuamaan vanhempineen tänään meille.ja luin todella hyvän kirjan...huomenna sairaalapäivä sitten arki taas jatkuu kohti pääsiäistä ja lomaa.Lämmin ajatus luoksesi.

Maria kirjoitti...

Kiitos viikonvaihde on ollut mukava-ja kiitos ystävällisistä sanoistasi!Toivon sinulle oikein kivaa pian alkavaa uutta viikkoa.
maria

Maria kirjoitti...

Voi kiitos Pirkko!ps kirja on ihana♥

Maria kirjoitti...

Niin ehti.
♥ajatus sinulle Hanne kulta!

Maria kirjoitti...

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijani!

maria

Kirjailijatar kirjoitti...

Hyvin sanottu tuo, että aamulla on aikaa koko päivälle. Sitten päivällä sitä joskus hermostuu ja on muka kiire ja stressi. Kun vain oppisikin olemaan...

Maria kirjoitti...

Sitä voi onneksi "opetella" aina uudelleen ja uudelleen...
Oikein hyvää viikkoa sinulle!