
- 4 1/2 dl reilusti kädenlämmintä vettä
- siihen ruokalusikallinen sokeria ja
- tl suolaa.
- Sekoita kuivahiiva pussi 3 dl vehnäjauhoja ja vatkaa seos lämpimään veteen.
- Anna seistä lämpimässä kunnes seos alkaa kuplia.
- Alusta taikina n 7-9 dl jauhoilla pehmeäksi todella pehmoiseksi .
- Lisää lopuksi 1/2 dl oliiviöljyä.Kaada taikina pellille ja anna nousta liinan alla kunnolla.
- Pistele haarukalla ja voitele pinta reippaasti oliiviöljyllä ja ripottele päälle reilusti rosmariinia ja karkeaa sormisuolaa .
- Paista 225 asteessa alatasolla n15 min. Lisään taikinaan leseitä,juustoraastetta,yrttejä-milloin mitäkin - mutta miehestä parhainta juuri näin naturel. Leivon tätä miltein joka päivä ja aamulla joku ottaa viimeisen palan...