sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Taivas on tänään korkealla

En saa tänään kiinni oikein mistään..teen kaiken mitä yleensäkin teen ,mutta ajatukset ovat vieressä ,karkaavat ,kujeilevat - tämän täytyy olla kevättä.Pihatuolit ovat lumipuuterin alla taas kerran , aamulla kuulin yhden mustarastaan laulun . Täytyy kerätä olo kuin lankavyyhti järjestykseen muuten huomenna karkaan torille ,kaupunkiin. Viikkaan pyykit ja nauran itselleni.

6 kommenttia:

 1. Välillä on juuri tuollaisia päiviä, ettei saa mistään oikein kiinni. Lumipuuteri kuulostaa kauniilta, vaikka olenkin jo hivenen kyllästynyt tähän lumeen. Tulisi jo kevät!

  VastaaPoista
 2. Lumi on kaunista-mutta minäkään en jaksaisi sitä enää!Tänä talvena sen kaikki olomuodot on koettu ja huomaan ettei pulkka-luistelut kiinnosta enää ketään-kävin neljännen tyttären kanssa hipelöimässä kevättakkeja kirppiksellä..: D

  VastaaPoista
 3. Minä en ole vielä väsynyt talveen..
  Ihana hiihtää ja sauvailla lumisia teitä pitkin...

  Mutta uskon, että tuleva kevät yllättää minut yhtä voimakkaasti taas ihanuudellaan..

  VastaaPoista
 4. Niin totta !Ajattelin tylsästi aamuja jollioin enen töihin lähtöä on pitänyt kolata kolata -välillä loputtoman tunuista lunta ...Siis tämä talvi on ollut kuin lapsuuden kaunis talvi---mutta pian jo kevät tänne lämmittämään : D enkä malttaisi odottaa pikkuistakaan <3

  VastaaPoista
 5. Itselle on hyvä osata nauraa.
  Meillä edessä kolun ja työn jälkeen mummolapäivä. Ihanaa kun aurinko paistaa ja tietkin jo osittain sulat.

  VastaaPoista
 6. Kevät harppoo eteenpäin kuin pieni lapsi!Tänään töistä kävellessäni oli pakko ohitella huiman syviä lätäköitä -sekä vesi loskaa lennättäviä autoja.Mummolapäivä kuulostaa kerta kaikkiaan ihanalta. Odotan kun kotimme saa keväällä uuden nimen Mummula <3Pariisin kuvasi ovat herkullisia -suunnittelemme neljännen tyttären kanssa matkaa yhdessä sinne kunhan tulee täysi-ikäiseksi..Nuori on lumoutunut kuvistasi.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi