keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Nu ska vi gå till Salutorget


Ihmeellisen kaunis aamu.Päivä on aivan upeana alkanut.Saan kaunista seuraa (ihana opiskelijani).Ja minulla melkein nukuttu yökin takana.Voisiko muutakin tänään toivoakaan ?Me lähdetään Hesaan ja torikahville kahdestaan.
Tauko kotiarkeen on nyt enemmän kuin paikallaan.


8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia sinulla on! Ja miten ihana päivä tiedossa! Nauti!

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi sattumalta jostain toisesta blogista (kuten blogeja löydetään) ja ihastuin tunnelmaan. Luet ihania kirjoja; Rakastin "Siilin eleganssia" ja hieman ennen sitä satuin lukemaan tuon "Perunankuoripaistoksen", molemmat viehättäviä kirjoja.

  Tänään on varmasti ollut hieno aamu torikahvien suhteen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos
  Pipsa: Oli aika ihanaa kulkea oman kauniin toisen tyttären kanssa kaupugilla .Hän on pitkä n180cm ja tanssija- niin upea.Ja minä mamma 155cm sujuvasti vieressä: )
  Kävimme Stoccalla ja Akateemisessa,Papagenossa,Espslla jädellä, torilla -sain vahvistuksia oreganoviljelyihina ,uuden lavendelin ruukkuu ja nipun raparperia.Haahuilimme muuallakin ja nuori sanoi oli tosi kivaa.

  VastaaPoista
 4. Lumiomena: Voi miten kaunis nimimerkki sinulla!Olipa mukavaa kun "eksyit "tänne kurkkaamaan ja ihanaa kun löytää samanhenkisen kirjojen nauttijan: )Perunankuori jne ,yksi henkilöistä sanoo niin hyvin "Jos on saanut lukea hyvän kirjan ,ei jaksa käyttää aikaa enää huonoihin !"Kirja oli mulla lainassa kirjaston pikalainana/7vrk-olen kovasti vihjaillut perheenpäälle 2.7nimppareista ja sopivasta lahjasta...

  VastaaPoista
 5. Voi teillä on varmasti ollut huumaava päivä!

  VastaaPoista
 6. On ollut ihan tosi mukava päivä!aamun lämmin aurinko katosi pilvien taakse muttei sekään nyt harmita kun mukavaa puuhaa tässä .unohdin jopa ranteen säryn kun luin tuon mainion perunankuoripiirakkakerhon -kirjan loppuun:) auttoi enemmän kuin burana 1200 ...

  VastaaPoista
 7. Tuo yläkuva on TÄYDELLINEN! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Liivia!Toinen tytär on kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi