maanantai 21. kesäkuuta 2010

Varotoimi unetonta yötä varten

Tänään tämä oli kirjaston pikalaina löytönä odottamassa minua todennäköistä unetonta yötä varten.Huomisen jännitys unohtuu tätä lukiessa. Aurinko paistaa ja pihatuolissa voi kuvitella olevansa Italian ilta-auringon alla. Pehmeää valoa. Luulen viettäväni "mestarillisen yön" neron seurassa. Villasukat jalassa ,viltin alla.Ihanaa.

10 kommenttia:

 1. Kaunis kansi, varmasti kiehtova kirja. Toivottavasti yöuni saavuttaa sinut hyvänä ja sikeänä. Tsemppiä huomiselle!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavan näköinen kirja. Mukavia lukuhetkiä ja onnea huomiseen.

  VastaaPoista
 3. Lumiomena: Kirja on ihan mieletön!Mestarin päiväkirja joka imaisi mut mukaansa heti tässä vaan suihkuvuoroa odotellessa koneelle kurkkasin:) Hauska ja niin nerokkaita oivalluksia arjesta ympäristöstä.Kiitos yritän vähän nukkua.

  Satu: Kiitos toivotuksistasi ja olen iloinen kun tulit kylään!

  VastaaPoista
 4. Marina oikein lämpöisesti tervetuloa lukijakseni!
  Maria

  VastaaPoista
 5. Miten mä en ole tälläisestäkään kirjasta kuullut, olen sentään luullut olevani kirjojen suhteen eniten ajanhermoilla kun esim. musiikin.
  Kiitos tästäkin:)

  VastaaPoista
 6. Liivia: Tää ilmeisesti tuli jo ihan alkuvuodesta tai peräti jouluksi-äidilläni on se ja olen koko ajan yrittänyt saada aikaa lukemiseen-opus on painava sanoo vielä yksikätinen:))mutta aivan mieletön.Pohdintaa ja huomioita sen siis hänen aikansa maailmanpolitiikasta ,Rafaellosta ja muista taiteilijoista ,ruuasta ,rakkaudesta ,anatomiasta ihan kaikesta mikä liityy erilaisiin töihinsä.Kuin 360 astetta silmat ympäri maailmaa.Ja ei todellakaan mikä tylsä "tyyppi"ollut.

  VastaaPoista
 7. Tarkastin kun kun tuo ilmestymisaika jäi mietityttämmän ennen bussiin hyppäystä ja lääkäriin menoa-että viime vuonna on jo tullut.Kirjastossa vielä kuitenkin pikalainana meillä täällä eli siis "hot listalla" saa pitää vaan seitsemän päivää lainassa-no mä ehdin ...

  VastaaPoista
 8. Jumalaisia nuo Leonardon naiskasvot..
  Niissä on selittömätöntä pyhyyttä, herkkyyttä joka kutsuu pysähtymään..

  Ihania hetkiä sinulle, tänään ei tarvita villasukkia, ainakaan päivällä..=)

  VastaaPoista
 9. Hanne: Olet oikeassa Da Vincion jotain miton uskomatonta ymmärtää.Kirjassa on paljon hänen tutkiemiaan lihaksista ja kasvoista..

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi