torstai 15. heinäkuuta 2010

Viisaan naisen seurassa


Viime yön matkailu sujui Kyllikki Villan seurassa.Uskomatonta että klo 01.30 jaksaa seurata mitä hän söi aamiaiseksi Hotelli Balaissa tai oivaltaa yhdessä "Aina kun etsii jotain niin on se ihan kirottua,juuri etsiessään ei näe.Mutta sitten kun on tekeillä jotain ihan muuta panee merkille tässähän se on eikä enää löydä uudelleen ei millään."


Kesän vauhtipyörän keskellä .Otin oman tauon eilen illasta yöhön.Tämä Antaa luvan.Sillä huomasin eilen samoin kuin poikani .Lomailu väsyttää.Tämä virkistää välillä.Ja muistutti ettei ole juuri nyt oikeasti kiire mihinkään.Ja se on totta.

9 kommenttia:

 1. Jestas, mistäs tälläinen kolmas lokikirja putkahti!? En ole kuullutkaan. Onko joku juuri julkaistu? Tahdon tuon HETI.

  VastaaPoista
 2. Liivia: Tää ilmestyi ihan vasta ja mulla oli kirjastoreissulla Lotto-voitto tuuri ,sain sen pikalainaan .Sitä kun ei voi varata .Nopeet "syövät".Siis ihana ihan paras.Ja mäkin haluun tämän omaksi!

  VastaaPoista
 3. Mulla on erittäin tiukka kuukausi menossa, mutta tuohon revin eurot vaikka mistä. Pakko saada! Sitä kun luuli, että Villalta on sula mahdottomuus enää saada uutta luettavaa.

  VastaaPoista
 4. Luet viisaita ja ottessaanpitäviä sanoja! Haluaisin itsekin lukea tuon. Sinulla on ollut hyvä kirjasto-onni :)

  VastaaPoista
 5. Tuo täytyy saada käsiin, kaikkien muitten lisäksi, mitä vielä lukematta...olen hidastunut lukijana ihan hirmusti, en tajua miksi. Ehkä silläkin joku tarkoitus. Ettei olisi siinäkään kiire. Mulla ei paljon lomaa enää, mutta nyt jotenkin tuntuu, että ei se haittaa. Kesä silti. Ja nautin näistä mitä jäljellä.

  VastaaPoista
 6. Tuo onminullakin lukematta! Aloitin sitä Tyttö sodassa -kirjaa mutta en päässyt kahtakymmentä sivua pitemmälle...

  Nyt on pilvinen ja tuulinen päivä, viileältä tuntuu, voisi siis lukea vain...

  Hyvää päivää, ei liian väsyttävää lomailua!

  VastaaPoista
 7. Heipä taas! On totta, että lomailu joskus väsyttää, ja silloin on hyvä muistaa tuo, ettei oikeasti ole kiire minnekään, jos ei sitä kiirettä itse luo. Leppoisia lomapäiviä ja lukuhetkiä sinulle!

  Tuo on muuten totta, että etsien on vaikea löytää, koskee niin vaatteita kuin miehiäkin - ja onnea. Kun taas pystyy heittäytymään elämän vietäväksi, niin elämä tuo eteen sen, mitä ei ole ehkä osannutkaan etsiä. Itse olen tähän asti lukenut vain Villan mahtavia runoja, mutta romaanit odottavat vuoroaan :)

  VastaaPoista
 8. Liivia:
  tämä kuuluu omaan hyllyyn..

  Lumiomena:
  Onni oli eilen -isoissa kirjastoissa onneksi kirjat "kulkee"aika nopsaan -eli mekin poiketaan melkein päivittäin omassamme.

  Satu:
  Huomaan saman siis tarkoitan että jätän helpommin semmoisen kirjan kesken joka "ei vie".Ja aloitan uuden tai mulla usein 2-3 kesken samaan aikaan.Mutta nautiskeluakin pitää ehtiä.Tämä on sellainen johon palailee ja jota makustelee:)
  Loma alkaa uhkaavasti olla loppusuorallaan mutta onneksi sitä vielä hetken on.

  Ilse:
  Levätään ja ollaan vielä hetki.Jos puuhastuttaa niin sitten sitä välillä:)
  Aloittamasi kirja ei "kulkenut " mulla..ei siitä sen enempää.Hyvä se on.

  VastaaPoista
 9. Tuittu:
  Juuri noinhan se on!ja kannattaa kyllä tutustua vanhan Rouvan Lokikirjoihin !Ehdottomasti!Kiva kun kävit Tuittu.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi