torstai 7. lokakuuta 2010

Innostunut nuori mies keittiössäni Sain  hemmottelua töiden jälkeen nuorelta mieheltäni.Kaiken huipensi kahvi,jota hörpin suu suklaakakussa.Minulla on oma Jamie Olivier -keittiössäni!Eläköön Suomen koululaitoksen kotitalousopettajat (ja tämä mamma ,joka antoi pojun pienenä sählätä keittiössään mukana kokkaus-ja leipomis töissä)Nyt on mm herkkujen leipomisinnon sadonkorjuuaika!Huomenna saan kuulemma pastaa ja omenatorttua..nam.Ja lista suunnittelu sisältää myös kerroskiisselit hän selitti täpinöissään.Lupaavaa.Nauran.Tosi onnellisena.

9 kommenttia:

 1. Slurps! Täälläkin kokkaa innokas seiskaluokkalainen. Neito tuo vietti eilen taksvärkkipäivänsä Subwayssa tiskaten ja pöytiä siivoillen pikku pitäjämme keskuksessa. Loppupäivästä oli saanut palvella oikeaa asiakasta. Ja ihan lopuksi laittaa itselleen oman subin. Nam, kuulemma. Meillä tämä köksän innoittama touhukas paistelee torttua ja piirasta tuontuosta. Alkuviikon kiisseli oli suussasulavaa. Sai pikkuisemmat santsaamaan puuroa kiisselin kuorruttamaa ylen paljon;) Ollaan kiitollisia näistä keittiöapulaisista! Tuo suklaatorttu on ihan top! JA parasta näissä, että saavat niin hyvälle tuulelle!
  Iloa ja makuja viikkosi loppuun.

  VastaaPoista
 2. Sinullahan on oikeat kissaäidin päivät :) Ihana kuulla pikkulapsiajan sähläilyjen (?) kantavan nyt hedelmää ja sinä onnekas saat sekä suklaa- että omenakakkua :) Toivottavasti meillä käy sitten aikanaan samoin, nelivuotias ainakin intopinkeänä rikkoo kananmunat kauniisti kulhoon ja vatkaa taikinaa. Kuopus keskittyy levittämään jauhoja lattialle, mutta jostainhan sitä on aloitettava.

  Onko tuo keittiökuva teiltä? Kaunista.

  VastaaPoista
 3. Ooh, ihanaa! Meillä myös puuhaa seiskaluokkalainen kokki, joka haaveilee joskus perustettavasta gluteenittomasta kokkikoulusta.....

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, ihanaa, olet onnenmamma! Mahtava poika sulla! Meillä kanssa pojalla kiinnostusta keittiöhommiin, kutosella vielä, joten köksäntunnit vasta tulossa. Kotona kuitenkin jo kokeillut kaikenlaista drinkkejä myöten! ;) Nauti kiisseleistä ja tortuista, sullahan on oikea viikonloppuloma tulossa, ainakin keittiöhommista! Maria, PERJANTAI! Halaus!

  VastaaPoista
 5. Ei ole tààllà kuin pòlykissoja ja pistàvià òtòkòità. Ei niistà Suomenkaan koululatos kokkia tee! No, onneksi tykkààn itse tarttua kauhaan. Ja nyt minulla on tuo Jamie Oliverin Italian matka -kirja. Syòtàvàn ihana kirja!

  VastaaPoista
 6. Miksei mulla ole omaa kokkia? Ja jos olisi, olisin varmasti monta kiloa painavampi.
  Symppis kakku:)

  VastaaPoista
 7. Tinttarus:
  Seiskaluokkalainen täälläkin häärii.Ja kyllä olen kiitollinen!Mukavaa viikonlopun alkua myös sinulle ystäväni!

  Lumiomena:
  Sinullahan jo oivat apulaiset siellä!Kun antaa noiden lasten :) pienestä asti hääriä ja norkoilla kokkaus -ja leipomispuuhien tiellä:))tulos on tässä vaiheessa oikein ilahduttava myös muiden suulle.Ihanaa viikonvaihdetta sinulle.

  VastaaPoista
 8. Lacasita:
  Yes you are right!Yummi:)))

  Maahiska:
  Meillä leivotaan ja kokataan miltein kaikki gluteenittomana kun keliakiaa niin monella.Eiåä siinä oikeastaan muuta eroa ns tavalliseen kuin hinta eri jauhoissa:((Terveiset sinun leipurillesi-ties vaikka näillä lapsilla polut johtaisivat yhteen kun kokin hommista täälläkin nuorimies haaveilee.

  Satu:
  Kyllä vaan ja kiitos samoin sinulle!Hyvää viikonloppua lämpöisesti!

  Lissu:
  Voi sinnuu:) ja ihanaa kun sinulla se kirja !Se on kiva!Niinkuin kokkaaminenkin itse.

  Liivia:
  Sä saat varmasti oman kokin:))tytöt tuo poikia tullessaa ja sitä ennen pikkuisesi on päässyt itsekin koulussa kokeilemaan ihan "itsenään " ilman äitin ohjeita(kuulin tämän yhdeltä nuoreltani:))
  Toi paino pointti ei sinuun päde mutta mulle tuli pieni huoli itseni suhteen..

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi