torstai 6. lokakuuta 2011

Hyvää tekeviä sanoja ja pieni lahja

Sain vielä Kirjailijattarelta.Kiitos.Ne tulivat tarpeeseen.
Muutaman kerran olen katunut sitä etten jatkanut kätilön opintojani loppuun.
En valitse vaateitani etukäteen vaan pukeudun yleensä tunteen mukaan.Jopa parissa minuutissa juhliinkin.Hetken tuntumalla.Rakastan vaatteita joita jo joku muu on ennen minua käyttänyt.Mieheni puhuu musiikilla ja minä rakastan kuunnella sitä .Eilen oli raskas päivä muttei raskaampi kuin tänään.Joku on joskus naurahtanut minulle että voisin käyttää enemmän itsekritiikkiä siinä miten optimisti ja hyvää uskova olen ja että minun olisi aika jo kasvaa aikuiseksi ja alkaa nyt edes pukeutumaan sen mukaan minkä ikäinen olen.Minua naurattaa.se.Viihdyn tässä itsekritiikittömässä olossani liian hyvin.

Olen iloinen ja hämmästynyt huomatessani että minulla on 100 lukijaa.Kiitos sinulle .Ajattelin että haluan muistaa sinua  jotenkin Pariisin matkani tuliaisella.Joten jos haluat kerro miksi tykkäät täällä piipahtaa ja mikä on sinun unelmasi pieni tai suuri ? Ensi viikon Ranskan matka on kolmannen tyttären unelma 2-vuotiaasta asti ja nyt se toteutuu kun hän on 18-vuotias.Hän saa olla onnettarena maanantaina matkamme aattona.Voi hyvin.

I'm glad you have visited my little" oven" so many times.So I decited to have a little lottery.Please tell me what is your dream in your life-a tiny or a big one -next Tuesday I fly to France with my daughter -this travelling has been her dream since she was two years old little one.So I believe really- your dreams can come true if you believe in them.On monday she'll pick up a winner who will get a little present from France.

39 kommenttia:

 1. I want to live in the country!

  VastaaPoista
 2. Oh, dear Maria,
  what a nice idea!

  I wish me a house to live in and a garden with flowers, fruits and vegetables, trees and peace.

  And I wish you a wonderful trip to France together with your daughter!

  x Ariane.

  VastaaPoista
 3. sun blogi on niin ihanan aito.. pröystäilemätön :) ja tykkään lukea ajatuksiasi elämästä ja taidosta nähdä arjessa ja tavallisessa elämässä kauneutta... ja kuvat ovat myös niin kauniita ja rehellisiä. ihana ajatus tämä sinulta! hyvää matkaa teille, nauttikaa Pariisista ja yhteisestä lomasta!

  VastaaPoista
 4. Käyn täällä, koska kirjoitat lämmöllä ja sydämellä vaikeistakin asioista osuvia, soljuvia sanoja käyttäen. Ehkä se on juuri se itsekritiikitön kaunis sanojen taakse kätketty avoimuus.

  Olen ikäänkuin välitilassa - ollut jo jonkin aikaa, yrittäen löytää, mikä olisi seuraava unelmani, oma ja sisäsyntyinen.

  VastaaPoista
 5. Onnea sadannesta lukijastasi! Kätilöjä, hienoja sellaisia tapasin viikonloppuna symposiumissa Helsingissä, jossa pohdimme suomalaisen synnytyksen tilaa.
  Olisit varmasti ollut siinäkin hyvä. Se aiha on lähellä minunkin sydäntäni.

  Ajatuksesi uppoavat minuun aina. Et houkuttele, lupaile, vaan ajatuksesi saavat minut kiinnostuneeksi.

  Minun unelmani on käydä Japanissa, kun kirsikkapuut kukkivat. Elän toista unelmaani. Toivon, että kun tämä unelma vaihtuu uudeksi unelmaksi, saisin tehdä työtä, josta nautin. Siksi olenkin aloittanut opiskelut hitaasti mutta varmasti suuntaan, joka voisi unelmani tulevaisuudessa tarjota. (sosiologiaa avoimessa yliopistossa, jotta en olisi liian salamyhkäinen :-). Ihanaa Ranskanreissua, sekin voisi olla toteutumaton unelmani!

  VastaaPoista
 6. Olet aito ja sydämellinen!

  Haluaisin päästä pienelle lomalle mieheni kanssa kaksin, edellisestä kerrasta on jo paljon aikaa.

  VastaaPoista
 7. Oikeat aidot tunnelmat ja niihin heittäytyjä täällä kutsuvat. Pidättyväisyyttä ja itsekritiikkiä on sitten muualla tavattavissa liiankin kanssa. Ihanaa, että olet avoin ja tunteellinen.

  Unelmista suurin ja rohkein on se pikkuinen talo aurinkoisessa laaksossa kirahviportin takana;)

  Hyvää matkaa sinulle ja tyttärelle!

  VastaaPoista
 8. Pidän kovin tyylistäsi kirjoittaa... ja tyttäresi ottamista kauniista kuvista...☺

  Ihanaa matkaa tyttärellesi ja sinulle.♥

  VastaaPoista
 9. Such pretty and romantic looking pictures in your blog!

  I'd love a pretty cottage house myself with lots of potted herbs.


  Have a great weekend ahead :)  Paula
  www.theseagreenjournal.com

  VastaaPoista
 10. Taas löytyi yhteneväisyyksiä ja se on tuo pukeutuminen ja itsekriitittömyys.Hauskaa..

  Täällä sanat soljuvat kauniisti. Yksi suurista unelmista on joogan ohjaus. Kohti sitä ja sen yli :).

  Kaunista, ihanaa matkaa teille molemmille. Paljon unelmien täyttymyksiä!

  VastaaPoista
 11. Käyn täällä,koska tämä on lämminhenkinen blogi,ja sinä tunnut jotenkuten ihastuttavalta ihmiseltä,vaikken sinua tunnekaan.Oikein hyvää Pariisin matkaa!

  VastaaPoista
 12. Ihanaa matkaa Teille!

  Minä käyn täällä, koska Sinun tekstisi saavat minut liikuttumaan usein. Kirjoitat NIIN kauniisti ja koskettavasti elämästäsi, lapsistasi, arjestasi, KAIKESTA :) Ja loppujen lopuksi melko vähillä sanoilla, yksinkertaisilla tekseillä kosketat minua; less is more :)

  Mistä minä unelmoin...? Hmm, toisaalta niin monesta konkreettisesta asiasta, toisaalta siitä, että olisi pidempi aikainen, rauhallinen olotila oman pään sisällä... :) Ammatillisessa mielessä unelmoin jostain luovemmasta työstä, vaikka toki toisten kotona työskennellessä tarvitaan luovuuttakin :D

  VastaaPoista
 13. Oh, that is so nice from you!! :)
  You know, my dream... 1. satisfy dreams of my parents and my husband
  2. have more children
  3. to be a good cooker
  4. read more books...
  Hahaaa :)

  Maria, have a good fly, great time with your daughter and enjoy every moment :)

  VastaaPoista
 14. onnea satasesta! vaikka en olekaan kirjautunut lukijaksi käyn täällä lukemassa kauniita kirjoituksiasi.vaikutat lämminhenkiseltä ihmiseltä. siinä syitä miksi. iso unelma, oma vanha talo toteutui viime keväänä. ihanaa matkaa teille!

  VastaaPoista
 15. Voi Maria ♥ Täällä käyn mieluiten ♥ . Koska osaat tiivistää. Tunteet. Ja tunnelmat. Täällä ei ole mitään turhaa. Kaikki on niin. Yltiöoptimismi on hyvä, ihan mihin asti vain, kyllä se matto jalkojen alta lähtee sitten tarvittaessa....Miksi muka pitäisi pukeutua ikänsä mukaan!? Jos sisällä ei tunnu siltä miltä ulkoa näyttää...
  Kun en haaveile muusta kuin lasteni onnesta ja hyvinvoinnista maailman loppuun asti. Aamen.
  Vietä maailman ihanin matka , maailman ihanimman kanssa =D

  VastaaPoista
 16. Kiitos ajatuksien täyttämästä blogistasi! Tapasi kuvailla ympärilläsi tapahtuvia asioita ja elämää suorastaan hurmaa. Uunin lämpö hehkuu ruudun tällekin puolelle. :)

  Omat unelmani kietoutuvat niin monin tavoin ja moniin erillisiin asioihin ja ihmisiin, että niitä on hyvin vaikea tässä yksilöidä.

  Unelmaista Pariisin matkaa Teille!

  VastaaPoista
 17. Onnea sadasta ensimmäisestä lukijasta! Tärkein syy, miksi vierailen blogissasi, olet sinä itse, Maria - olet niin lämmin ihminen. On kiva käydä kurkkimassa kuulumisiasi. Valokuvat ovat upeita!

  VastaaPoista
 18. Ai niin, se unelma... Kylpyläviikonloppu perheen kanssa valkoisine lakanoineen ja buffetaamiaisineen...

  VastaaPoista
 19. Voi miten ihanasti olit täyttänyt välit sanojen välissä. Oli tosi kiva lukea tuota soljuvaa tekstiä. Minäkin pukeudun tunteella ja nopeasti :)

  Minä tykkään käydä täällä persoonasi vuoksi, joka välittyy tästä blogista: lämpöä, viisautta ja ymmärrystä. Minä haaveilen matkasta meren rannalle ja se toteutuu huomenna vähän yllättäen.

  VastaaPoista
 20. Kurkistan päivittäin sivullesi ja olen suorastaan pettynyt, jos kirjoituksillesi tulee useampikin päivä väliä. Osaat kertoa kauniisti vaikeistakin asioista, saamme kuvan arkielämästäsi, toiveistasi, odotuksistasi. Niistä kaikista, joista ei aina ehdi muuten kuulla. Ja kuvat ovat niin kauniita ja tunnelmallisia.

  Monella unelma tuntuu liittyvän matkaan. Yksi sellainen on minullakin. Toivon, että menneen kesän peruuntunut matka läheisteni kanssa toteutuu ensi kesänä.

  Teille minäkin toivon rentouttavaa matkaa iki-ihanassa Pariisissa!

  VastaaPoista
 21. Ihana Maria! Nautin lukea ajatuksiasi.
  Levollinen olo valtaa mielen ja matkaa on kevyempi käydä eteenpäin.

  Oikein ihanaa matkaa teille! Nauttikaa toisistanne ja kauniista Pariisista. Halaukset <3

  VastaaPoista
 22. Hello Maria,

  I read on a comment that you left on Fen and Ned that you are planning a trip to Paris. Great :) If you are interested, I have posted a few things about places that I like in Paris lately (september and october posts). I am a Parisian and I love my city, so I try to share places, stores and restaurants that I like, along with things about my life as a mother of two.

  Have a great trip in Paris and a lovely weekend!

  VastaaPoista
 23. Alma:♥
  xx

  Ariane:♥
  and thank you!
  x
  maria

  Laura:Olet hyvin suloinen sanoissasi.Kiitos kovasti ja kaikkea hyvää niin sinun kuin rakkaimpiesikin syksyyn.


  Helena:Sanasi ovat niin hyvänmielen sanoja etten osaa muuta sanoa kuin kiitos .Sydämestäni.
  Ja hyvää Japaninmatkaa sitten kun sen aika on.Olen todella iloinen että olet siellä.  Merruli:Voi samanoloisia oloja myös minulla.Unelmien ,omien unelmien välitilassa olo.Kiitos annoit tunteelle sanat.Olen iloinen että olemme tulleet edes vähän tutuiksi täällä.  Jaana.Kiitos♥Ja voi toivon että pääsette kahden matkalle!

  VastaaPoista
 24. Ah actually, as I am very tired I didn't even see that you have a part in English on your posts... So, I am not participating to the lottery even though I think it's a great idea but I think it's better that the gift goes to someone not French :)

  I am happy for you that you get to make your daughter's dream come true. It is one of my dreams too to travel with my children.

  Now I'm going to visit your blog :)

  VastaaPoista
 25. Anabelle:I just wrote to your blogg:D Lovely to meet you here.And very kind from you to maybe give some tips to us.We are there from tuesday to fryday and really first time.We live in Hotel mericourt-I do not know anything about that are but i hope it is okey.
  Hope we'll meet again and if you are a lucky girl in my little lottery I'll send you something from Finland:)
  hugs
  maria
  Maria

  VastaaPoista
 26. :) Löysin omat ajatukseni luotasi!
  Löydän uunilta aitoutta, lämpöä, kauneutta, välittämistä, suloisuutta, lempeyttä, ajateltavaa, ammennettavaa, koskettavaa...ihon alle kiipeävää hauraan kauniiksi sanoisksi puettuna♥ Täällä on hyvä viipyä, luonasi.
  Olen ollut kahdesti...ystävän kanssa ja opiskellen.Haaveilen kolmannesta kerrasta, rakkaan kanssa...matkasta Pariisiin. Teille toivon unohtumattomia muistoja jakavaa matkaa....
  Halauksin♥

  VastaaPoista
 27. Rva Kameleontti.Kiitos ystävä.Onnea arvontaan myös♥

  How sweet to be a could.
  Merci♥


  Irmastiina:Voi kiitos.


  Paula:So nice to meet you here!And thank you for your words.
  Best wishes
  Maria


  Pikkujutut:Arvasin että sinä saataisit olla sukulaissielu:) ihana olet.  Yaelian;Lämmin kiitos ystävällisistä sanoistasi.


  Mie ite:Kiitos ystäväni.Ja voi toivon sinulle paljon voimaa jaksaa niin hurjan tärkeässä työssäsi.Onnea toiveellesi kasvaa ja kantaa todeksi.

  Micha;You are lovely!
  hugs
  maria


  Mira:Mukavaa tavata.ja kiitos ajatuksestasi ja siitä että jaoit toteutuneen toiveesi.Vaali unelmaasi sillä unelmat kantavat meitä-sanoi työtoverini minulle.Toteutuneen unelman tilalle kasvaa pian uusi...

  Aila:Tykkään tykkään sinusta!Kiitos -me aiomme viettää ihana ajan tyttären kanssa kahdestaan kaupungissa jota emme tunne lainkaan ja eksyä varmasti kymmenen kertaa päivässä...ja juoda kahvia ja syödä croisantteja ...
  halit♥


  Ruiskaunokki:Ymmärrän toiveesi.Ajattelen itsekin omistani että ne solmiutuvat niin moniin rakkaiini-mutta tämä matka se on lapsen unelma jolle hän kutsui minut mukaansa.Arvostan ja iloitsen siitä valtavasti.


  Mariaihana kaimani:Kunpa pääsisit kylpylään täysihoitoon perheesi kanssa.Ja kiitos -on niin ilo tutustua pikkuisen lisää kokoajan kanssasi.

  Kirjailijatar:Kiitos näistä sanoistasi.Ne olivat kuin pelastusrengas ajatuksen uusille vesille menossa.Sinä olet veden äärellä pian .Nauti .Kaikkea hyvää viikonvaihteeseesi.


  Tirlittan.Olet kulta.
  Ja nyt jäin miettimään minne te olette matkalla...  Marie :Kiitos kun kävit.Ja voi toivon myös meille hyvää matkaa.Tämä on niin tärkeä tyttärelle.
  Lämpöisin ajatukseni sinulle.Olet ollut ajatuksissani usein.

  VastaaPoista
 28. Maria,

  I am really touched by your writing, reading your older posts. And I love these buns.

  Thanks for stopping by my blog and joining!
  I can suggest a French restaurant to you, where I haven't been but my husband loves it. It is a little pricey I think (around 45-60 euros/person for dinner), it is called "Le Quincy" and it is on 28 avenue Ledru Rollin, 12ème arrondissement (they have a website). They serve traditional country French food, with a very typical country-like touch in the decoration.

  I think "le Trou Normand" rue Jean-Pierre Timbaud right near your hotel is a good and not expensive French restaurant.

  I personally recommand you 'L'Encrier", 55 rue Traversière, metro Gare de Lyon or Ledru Rollin, it's excellent (menu around 20-35 euros)
  Also, there are many little restaurants on l'Ile Saint Louis that are so charming!

  As for the big stores, I have a true love for Le Bon Marché.

  Don't hesitate to write me a comment if you need any information when you're in Paris!

  Enjoy your trip.

  VastaaPoista
 29. I've already been lucky to receive a beautiful gift from you ♥ so I will just wish you both a lovely time in Paris xx

  VastaaPoista
 30. Tinttarus.
  Olet tärkeä ystävä.Kiitos kun olet siellä.

  Ja hyvä kun löysit sanat.
  Hyvää yötä ja luulen että kertomasi Pariisiin muistojen jälkeen uskallan vihdoin ajatella sitä positiivisesti itsekin-niin moni on siitä meitä melkeinpä peloitellut.Haluan mennä sinne avoimin mielin ilman odotuksia.Kuunnella sitä,tytärtä ja toivottavasti itseänikin suurkaupungin hulinan keskellä.
  Tauko omaan arkeen tulee enemmän kuin hyvää aikaan.

  VastaaPoista
 31. i have so many! well let's see: the little one is to live in a self sufficient way (something somehow achievable, maybe....). the big one (i know sounds cheesy) to live in a peaceful, safe and free of pollution world!
  have fun in Paris olala!
  xxx

  VastaaPoista
 32. Viimekesäinen matkamme jäi heinäkuun tapahtumien vuoksi toteutumatta. Tarkoitus oli ajella matkailuautolla Ruotsin kautta Tanskaan ja viedä pikkumies Legolandiaan. Vävypoika katsoi myös jo sopivan paikan, missä anoppi pääsisi toiveensa mukaisesti lilluttelemaan varpaitaan Atlantin aalloissa. Se paikka löytyy kuulema joltain dyyniseltä rannalta :)

  VastaaPoista
 33. Tirlittan:
  Toivon että saat varpaasi Atlantin aaltoihin ja pienen suloisen miehen merensuolaisena syliisi.

  Olet tärkeä ja rakas,
  Maria

  VastaaPoista
 34. Sinä ja blogisi olette täynnä lämpöä ja kauniita sanoja. Käyn täällä usein,mutta kovin huonosti jätän kommentin..en vain yksinkertaisesti osaa sanoa mitään,sanot kaiken niin hyvin. Olet aito ja ihana ja viisas ihminen ja se välittyy blogistasi. Tulee hyvä olo kun luen tekstejäsi. Kiitos Maria!!

  Ja hmm..toiveita on vaikka kuinka paljon. Matkalle olisi ihanaa päästä,eikä oikeastaan ole väliä että minne tai millä. Melkein kaikki käy:) Haaveilen myös uudesta kodista,pienestä puutalosta jossain pellon ja metsän reunoilla..ja kissastakin haaveilen ja omista kanoista:) Ehkä eniten kuitenkin siitä,että ajan voisi välillä pysäyttää...

  VastaaPoista
 35. Fen and Ned:
  It is always so lovely to meet you♥


  La casita:
  Thank you♥
  I promise to you that I'm going to to have fun there.
  It would be lovely if you could live in Paris ....maybe some day we'll meet in England or in Finland.
  xx

  VastaaPoista
 36. Niina:Ihana tavata sinut täällä.Ja kiitos sanoistasi-häkellyn vähän mutta kiitän.Voi toivon että sinä saisit unelmasi todeksi ja saisimme ajan pysähtymään.Tai jopa takaisin.
  Olet suloinen.
  Kiitos vielä kerran postistasi -ja jos vain kertoisit mistä niitä ihania suklaita saisi fillaroimme tyttären kanssa hakemaan lisää?!
  halit
  maria

  VastaaPoista
 37. Niin,käyn täällä kyllä usein mutta jään sanattomaksi..:)
  Ja voi että..kunpa ajan saisikin pysähtymään..tai takaisin. Antaisin mitä vain muutamista hetkistä.

  Sitä suklaata saa Lidlistä! Se on maailman parasta..ja siihen jää koukkuun! :)
  Haleja takaisin!

  VastaaPoista
 38. Kiitos sinä ihanainen .Huomenna siis sinne ♥
  Näin äsken tähdenlennon ja toivoin ...

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi