maanantai 23. heinäkuuta 2012

Olen tänään pitänyt kädessäni kättä ,joka on kuin käpertynyt linnunsiipi.Isä on vielä hetken täällä.Tänään on ollut kaunis päivä.Hän katsoi minua silmiin ja silmissä on rauha.

26 kommenttia:

 1. Ihanaa että sait kokea tuon hetken. Kaunis muisto, joka säilyy sydämessäsi pitkään.
  Rauha katseessa, sitä se oli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunne on sisälläni eilisestä vieläkin.
   Kiitos kun olitte mukana.

   Poista
 2. Kauniimmin et voisi pukea hetkeä sanoiksi.

  VastaaPoista
 3. Rauha katseessa, rauha sielussa. Halaus.

  VastaaPoista
 4. Niin haikeaa, kaunista ja surullista. On onni, että saatte olla noin, lähekkäin, vielä viimeisinä hetkinä. Se muisto tosiaan seuraa koko elämän. Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 5. Voimahali täältäkin; tähän päivään ja tuleviin! <3

  VastaaPoista
 6. Maria, kiitos ihanasta kirjeestäsi. Sitä lukiessani mietinkin isääsi; en rohjennut kirjoittaessani kysyä hänestä. Tällaisessa tilanteessa ei taida olla oikeita sanoja, joten lähetän vain lämpimän halauksen luoksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anna hali tuli perille!Kiitos.
   Kiva oli kirjoittaa pitkästä aikaa ihan oikea kirje:) kiitos sinulle aivan ihanasta ajatuksesta
   ja kiitos muutenkin

   Poista
 7. Kaunis kosketus. Hauras, mutta vahva. Rauhaa ja voimaa toivon viimeisiin hetkiin.

  VastaaPoista
 8. Jokaisessa hipaisussanne, jokaisessa väsyneen käden levähduksessä omasi lämmössä on valtava määrä vuosien mittaan kasvanutta rakkautta. VArmasti vaikeaa sen tunteen kanssa, kun haluaisi takertua ja pitää kiinni eikä ollenkaan päästää irti ja silti se tunne, että on osattava avata oma kämmen päästämään irti.

  Voi, Maria iso kiitos laittamastasi nimipäiväpostista. Nyt loppulomaan riittää luettavaa ja samalla kirja muistuttaa sinusta. Voin lukemisen välissä muistaa sinua. Isääsi. Teitä jokaista siellä. Uskon, se kantaa , toivon niin.

  Olet urhea nainen.Hauraana vahvuutta täynnä. Voi hyvin. Jaksamishalaus.Kunpa asuisit lähempänä, voisin piipahtaa ja tuoda vastapoimittuja mustikoita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olit käynyt täällä taisin olla juuri toisen ja nuorimman tyttären kanssa mustikassa tässä lähellä:)(piirakan tuska:))

   olen kyllä ajatellut että olisi aivan upeaa kun voisit piipahtaa tuolta portista tähän kupposelle ja höpöttelemään tai päinvastoin...
   Kiitos kun muistat isääni.
   ja olen iloinen kun tykkäsit tuosta kesäni kirjasta:D
   halit.
   ihanaa kun olet

   Poista
 9. Voimia, valoa, rakkautta ja kaikkea muuta hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 10. Rikkaus sinulle, rikkaus isällesi tuo rakkaus ja läsnäolo välillänne. Hyvä kuulla, että silmissään on rauha. Toivon, että se on niissä silloinkin, kun on viimeisen katseen aika. Voimia sinulle, Maria!

  VastaaPoista
 11. Halaus. Voimia. Kauniisti sanottu tuo ...."kuin käpertynyt linnunsiipi..." teki mieli purskahtaa itkuun, olet paljon kestävä ja jaksava. Ajatuksin Anne

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi