lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kynttiläiltojen kesä jatkuu kirjojen ja kohtaamisten ja kuuntelun kesänä.Nautin.Enkä halua kurkoittaa elokuulle.Tässä on hyvä juuri nyt.Leipä tuoksuu lämpimänä .Ovet ovat auki aamusta iltaan ja nuoria tulee ja menee.Poika lukee  niinkuin minäkin.Sataa vuoroin paistaa .Kun haluan tuulen hiuksiin kuivaan pyörän satulan polkaisen omille teilleni.Meren rantaan,uurnalehtoon.Sytytän kynttilän joka ilta keittiönpöydälle,kaipauksen rakkaimpiin kestää jo huokaisten.Ikävä on kevyempää.Ymmärrän.

8 kommenttia:

 1. Maria, avoimet ovet nuorille tulla ja mennä on ihaninta, mitä sitten muistella myöhemmin kaivaten. Vai oliko se kuitenkin se hetki kun kuopus otti ensiaskeleensa alppikaupungin kadulla ja tuuli pörrötti hiuksia, vai oliko se kuitenkin se hetki, kun...

  Niin monta hyvää hetkeä, muistojen helminauhaa...Kaikki lopulta kevyttä kuin perhosen siipipöly ja ranta näkyy jo...meri.

  ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monta rakasta hetkeä.Ja paras rakkain juuri tässä.
   Tässä kesässä on ollut jotain samaa keveyttä kuin tyttövuosien kesissä.Ja kuitenkin huomaan ja luulen olen nauttinut kaikesta syvemmin kuin koskaan enen ehkä se on sitä ymmärrystä arjenkin ainutlaatuisuudesta-tiedä häntä.Kelloa en etsi .Riittää tämä ja nyt.
   Lämpöisin ajatus sinulle juuri nyt.

   Poista
 2. Kynttilä on palanut meilläkin...sytytän sen Äidilleni♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän.

   Kynttiläpalaa täälläkin.Hyvää kesäiltaa sinulle!

   Poista
 3. Voi miten kaunis teksti, Maria ihana. "Sataa vuoroin paistaa", niin juuri. Kevyempi ikävä, kynttilät, avoimet ovet... halaus sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu kulta kiitos .Ja kaikkea hyvää sinun kesän jatkoosi,tuli hyvä mieli sanoistasi.

   Poista
 4. Niin samanlaisia tunnelmia täälläkin! Olen todennut tässä kesässä on kaikkein arvokkainta olla läsnä, kiireettä, hoputtamatta, hetkissä. Äskenkin, kun esikko kapsahti suloisena kaulaan ennen yläkertaan menoa. Tuo maailmalle ensi kuusta suuntaava neitonen tankkaa läheisyyttä kaikellaan ennen lähtöään. Ja minä läikyn ja helisen, iloitsen ilostaan, silitän, vahvistan, kuuntelen, olen.
  Kynttiläinen on palanut kesäilloissamme jo monen monta kertaa. Pesäsessä tuoksuaakin vienosti vanilja.

  Lempeitä heinäkuun hetkiä sinulle ja rakkaillesi Maria♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava tavata sinut täällä.Huomaan että riittää kun olen ja riitän sellaisena kun olen.Helpottavaa ja hauskaakin.Haikeus on saanut aistit herkiksi ja tämä kesä onkin ollut sävyjä ja tuoksuja täynnä,toisin kuin viime kesä oli.En kurkota eteenpäin hengitän tätä hetkeä rauhassa.Lempeää kypsän kesän aikaa sinullekin Hannah ja kaikkea hyvää niin sinulle kuin rakkaimpiesi elämään,
   maria

   Poista

Kiitos ajatuksestasi