perjantai 25. maaliskuuta 2016

Maaliskuu ja pääsiäinen.Kevät on täällä .Haaveilen tietenkin jo kesästä ja meren äärellä olosta aivan kuten aina ennenkin.Ajatuksissa on tämä hetki ja ilo siitä,ilo jo seuraavista.Päivä päivältä yksinkertaisimmat asiat ovat suurimmat aarteeni.Juhla ja arki .Vuorotellen ja tuttuina uusilla sävyillä.Malttaminen sujuu pikkuisen paremmin.Vihdoinkin.Katselen useammin taaksepäin elämääni.Se on ollut minulle tarkoitettua.Tutustuminen ja ystävystyminen tässäkin vaiheessa elämää ovat olleet  lahjoja jotka eivät ole katsoneet ystäviksi tulleiden ikää.Uskon yhä enemmän siihen ettei mitään hyvää tunnetta voi pakottaa vaan se kasvaa jos on kasvaakseen.Rakkaudesta ei voi iloita liikaa koskaan.Toivon että sinun kevääsi olisi sinulle hyvä.

8 kommenttia:

 1. Kurkistin hiljenneen Riihipirtin sivulle ja samassa tekstiosi tupsahti paikoilleen. Olen ajatellut sinua tänään. Aamulla kun pitelin hyppysissäni paperikoristetta, jossa kukot ja munat pyörähtelevät ohi kulkiessa. Ilovalon kajoa pääsiäisen päiviisi! Olet itsekin valo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ystäväni!Hauska että sinulla on vielä se ketju tallessa!Sinäkin olet ollut ajatuksissani kevät aurinko lämmittää pian suloisesti ehkäpä sitten kahvi-tai tee kupposen aika ...iloa sinullekin pääsiäisen päiviin ja halaus.

   Poista
 2. Voi niin kauniisti kirjoitettu jälleen. Tuossa paljon tutulta kuulostavia asioita. Suloista pääsiäistä ja kevään valoa toivon sinulle myös. -Anne

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kauniisti kirjoitit. Onni on lähellä. Kiitos, ihana! ❤

  VastaaPoista
 4. Lämpimiä ajatuksia sinulle, viisas nainen!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi