sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Kevät on täällä. Asun uudessa kodissa ja paljon on  annettu eteenpäin,pakattu,purettu ja laitettu paikoilleen. Aika  on kulkenut vaikka itse olen ollut paikoillaankin.Huomaan että kuuntelen kerrostalon elämää ja mustarastaita ja mietin että tämä kaikki piti tapahtua meille juuri näin.Mies ja minä kuljemme yhteistä tietämme useammin kahden.Lapset ,omasta mielestään niin aikuiset ,tietenkin ovat ajatuksissani aina.
On ihmeellistä muistaa niin paljon ja nähdä unia enemmän kuin ennen.Huomata asioita ,joita en ollut pitkään aikaan huomannut.Elämä on kamalaa välillä mutta samalla kamalan hauskaakin.Joskus minä mietin sinua jonka täällä kohtasin ja oikeastikin.Toivon että jaksat hyvin.Pidät huolta itsestäsi.Sen voi oppia.Itsekin olen harjoitellut.Huhtikuuhun sinulle iloa.Palaan kyllä.

8 kommenttia:

 1. Oi Maria, teillä on puhaltanut siellä muutosten muuttotuulet. Kaikkea hyvää ja kantavaa noihin maininkeihin ja aallokoihin, toivon teille sydämestäni myötäistä ja uuden pesäsen onnenoloa.

  Helliä huhtikuun askelia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle kaikkea hyvää myös ❤

   Poista
 2. Ihana Maria! Opettelen pitämään huolta myös itsestäni, hitaasti, mutta ajatuksella. Elämä on, juuri kaikkea sitä, pitää yrittää pysytellä kyydissä. Kaikkea hyvää sinulle, valohetkiä, ilohetkiä, kauneushetkiä ja lämmin halaus, ajatuksella, Satu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ihan ikävä sinua ja tänne takaisin.Halauksia.

   Poista
 3. "Katto kaiuta iloa, liesi lämmintä jakele uuteen kotiin astuneille." Kaunista kevättä sinulle, Maria. Mukavaa, että palasit ilahduttamaan ajatuksillasi. Hyvää pääsiäisen aikaa t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöiset kiitokset sinulle suloisesta tervehdyksestäsi!Kaunista pääsiäistä sinulle ystäväni.

   Poista

Kiitos ajatuksestasi