sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Sininen

Päivä on ollut ajaton olossaan.Heräsin aikaisin ilman kiirettä.Kuuntelin toisten nukkumista.Viime viikon työ syke alkaa tasoittua.
Ystävillä syömässä ,juhlimassa vauvaa, joka syntyi 10 vuotta sitten.Ihana poikanen.Mittaiseni.
Onni on saada istua ihmisten kanssa ,joiden sanasta jatkuu oma lause ja päinvastoin.Ja kuunnella äsken vielä pienien nyt kauniiden nuorten keskinäistä sanailua- tuttuja masuasukas ajoista.Alan kyllästyä talveen huomaan.Lyhty on jumittunut lumeen-katselen pihatuolia mietteliään arvioiden-Valo.
On tänään sininen.
This day has been a day without time.We were celebrating a boy of our dear friends-who was a little time a ago-a baby.Now he is 10 years old.I noticed I'm bored of winter...
But the light has been beautiful- so blue today.I feel like I need time just to be.Lucky it is still time left for this day.Maybe I 'll go for a walk and take a nap... Tomorrow is a new week.

11 kommenttia:

 1. Ystävien kanssa on ihana viettää aikaa, kesällä tulee kyllä enemmän vietettyä, kun pääse mökeille ja ulkona järjestämään illanistujaisia. Talvet tulee turjotettu liiankin kanssa omissa oloissaan. Kevät alkaa pikku hiljaa pidentämään päiviä ja talveen kyllästyminen on ihan luonnollista tässä vaiheessa.
  Mukavaa viikon alkua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Dear Maria,
  is there a flower shop close by? so you can take some fresh tulips from your walk.
  Love your pics, as always.
  x Ariane.

  VastaaPoista
 3. Tuo onkin ihan parasta vanhojen ystävien tai uusien sielunkumppaneiden kanssa, kun lauseet jatkuvat toisen suussa. Mukavaa sunnuntaista iltaa sinne!

  VastaaPoista
 4. Tuija:
  Niinpä:D tänään alkoi hiipiä mieleen jo ajatus että nyt tää lumiaika voisi jo loppua...on ihnaa alkaa odottaa kesää ja paljasvarvas aikaa..pihakahveja -sitä että on kuuma:D
  Mukavaa viikonalkua sinulle!

  Ariane:
  Oh thank you♥
  And you are right-yellow tulips made me happy:D


  Kirjailijatar:
  Voi kyllä!!Nämä ystävät ja toinen heistä-ollut ystäväni 5,vuotiaasta asti-ovat perhe jossa meillä koko porukka haluaa olla mukana -ja päin vastoin.Lapset ovat kasvaneet mutta koko porukka käkättää saman pöydän liepeillä ja aika unohtuu..
  Sinulla oli aivan upeita merenranta kuvia tänään-voi miten odotan kunnon kevättä ja kesää...

  VastaaPoista
 5. Valoviikkoa Maria sinulle, voimia, keveyttä, lempeyttä toivon.

  VastaaPoista
 6. Hyvän viikonlopun jälkeen on mahtavuutta aloittaa uusi viikko.

  VastaaPoista
 7. Elàmisestà rikasta alkanutta viikkoa, Maria. Taas sataa lunta. Nautin siità, koska ei tarvitse tehdà lumitòità. Ihastella vain.

  VastaaPoista
 8. Kaunis sininen valo kuvissasi. Ja oi kyllä, onni on istua ihmisten kanssa, joiden kanssa juttu luistaa aloitetusta lauseesta! Ihana sunnuntai sinulla.

  VastaaPoista
 9. Satu:
  Kiitos tuota kaikkea toivoisin minäkin-ja samoin sinulle♥

  Pikku jutut:
  Olet aivan oikeassa-lämmin ajatus sinulle tähän viikkoon!

  Lissu:
  Tänään nautin työpäivästä ja kaikesta mitä tähän arkeeni mahtuu.

  Netta:
  Eilisen hyvänmielen tunne taisi kantaa tähän maanantihinkin.Oikein lämmin terveinen sinulle.Kiva kun tulit käymään.

  VastaaPoista
 10. :) Tuo lauseenjatkuminen toisen suusta on kantavaa. Teillä on ollut kepeitä, hyväätekeviä hetkiä. Ihanaa. Kevät tuntui eilisessä auringossa. Sieltä se on saapuilemassa ottaakseen meidät syliinsä. Lämmöllä<3

  VastaaPoista
 11. Tinttarus:
  Kyllä kevät on ihan tuossa kulman takana.
  ♥maria

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi