tiistai 1. maaliskuuta 2011

Olen taipunut riemullaTänään tyttärien vaatekaapille,katselemaan taivaan kaaren alla taipuvia koivunoksia-joiden piirrot sitä vasten ovat lupauksia vihreästä ajasta.Olen ihmetellyt kuinka poika kasvaa .Katselen häntä päiväpäivältä ylemmäs.Olen höpsön liikuttunut siitä että löysin suklaan kengästäni työpäivän jälkeen työystävältäni,jonka kanssa olin ollut vahvasti erimieltä.Anteeksipyyntö suli suussani kotiin kävellessäni.Nyt on vahvojen naisien musiikin aika kun itsellä on hieman hauras olo.


Today I enjoyed my daughters clothes( I have a permission to borrow them ).I have realized that my son is every day more taller and taller.I disagreed with my work friend-so it was nice surprise to find a chocolate from my shoe when I left my work place and started walking home.(I know it was from her because she knows that it is my favourite chocolate).Many strong women artists have been in my mind while I have been walking or cycling.This Lady from my childhood is one of them.

16 kommenttia:

 1. Voi haurasta oloa! Voimia ja iloa siihen!
  Työystävän anteeksipyyntö olisi kyllä aiheuttanut liikuttunenn olon minullekin.

  VastaaPoista
 2. Pirkko:
  Kiitos voima-ajatuksistasi.
  Mietin juuri huomiselle pientä yllätystä hänelle-hän on niin kovin nuori vielä-me opimme jokapäivä toisiltamme.

  VastaaPoista
 3. Voiko työystävä enää herkemmin olla pahoillaan! Kaunis ajatus löysi luoksesi ja sai sulaa suussasi.Varmasti vilpitön anteeksipyyntö.
  MAaliskuu aukeni utuisena aamuna. Ilmassa oli pehmeyttä. Toivon oloosi vahvistavaa kosketusta, haurauden häivyttävää.
  Uskon vakaasti, että heiveröisenä, hauraana, rikkinäisenäkin olemme vahvasti voimakkaita. Silloin meitä kannatellaan.
  HAli.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana ele tuo kenkään sujautettu suklaa! Ja kivasti sanottu tuo "anteeksipyyntö suli suussani".

  Hienoa että ihmiset osaavat pyytää ja antaa anteeksi, jatkaa eteenpäin ilman kaunaa. Onnittelut sinulle ja työystävällesi siitä!

  VastaaPoista
 5. Excellent! Eventhough I didn't understand a word of it, I enjoyed this song very much! I want to hear more songs from your country!!!
  Her dress is interesting too!

  VastaaPoista
 6. Tuon laulun sanoissa on paljon viisautta, jota minä vasta opettelen, usein aivan liikaa haparoiden. Vasta aavistelen mitä on katsella aikuisiksi varttuneita lapsiaan, kun nyt olen jo ihmetystä täynnä miten pikkutyttö on muuttunut yhtäkkiä esiteinin elkeitä hakevaksi pikkukoululaiseksi. Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 7. Työtoverillasi ihana tapa kertoa, miten pahoillaan oli erimielisyyksistänne ollut. Pieni, kaunis ele. Ja niin tehokas.
  Maaliskuussa on jo aika kurkistaa kevääseen, koivunoksien lomasta :)
  Haurasta oloa on liikkeellä!

  VastaaPoista
 8. Ihana tytär joka avaa kaappinsa äidilleen <3 !
  ja ihana työkaveri, joka omalla tavallaan pyysi anteeksi !
  kevät on haurasta....voimahaleja <3

  VastaaPoista
 9. welcome march! i hope it will be light and warm and harmonious for you!
  i love the song from anna and annika down there! ♥

  VastaaPoista
 10. Kaunista keskiviikkoa Maria sinulle, hauraudelle vahvistavia ajatuksia!

  VastaaPoista
 11. Ihana anteeksi-yllätys!

  Hauraaseen oloon paljon voimistavia ajatuksia täältä!

  <3

  VastaaPoista
 12. Tuossa Halkolan esittämässä kappaleessa ei paljon taivuta, mutta laulu on täyttä asiaa ja Halkolan esitys niin hyvä.

  Voimaa haurauteen, ystäväni.

  Sinulta piti kysyä, että etkös pitänyt Siilin eleganssista? Luin juuri Barberyn Kulinaristin kuoleman, jossa on samaa lempeää charmia kuin Siilin eleganssissakin. Luulen, että pitäisit kirjasta ♥

  VastaaPoista
 13. tinttarus: kiitos kauniista sanoistasi!halaus!

  Lumikko: totta, olet aivan oikeassa!kiitos siitä että sait myös minut huomaamaan asian,en ollut hoksannutkaan sitä noin!

  alma: I'm glad you enjoyed it becouse I've heard many people saying that finnish language sounds awfull or at least exotic...be sure that I'm going to put more songs of finnish artists here!:) hugs maria

  merruli: voi merruli-kulta,kunhan jaksat pysyä aikuisena ja rauhallisena ja toimit johdonmukaisesti omana itsenäsi niin usko vaan että lapsesi kasvaessa ja koetellessa :) sinun aikuisuuttasi te yhdessä rakennatte siltaa kohtaamiselle kahden aikuisen välillä.

  VastaaPoista
 14. Tirlittan: kevään kevyitä ajatuksia pyörii päässä täälläkin ja olen kyllä nauttinut uuden nuoren työparini kanssa työskentelystä ja opimme joka päivä toisiltamme paljon,nykyään myös rohkesti olemaan erimieltä asioista.oma hauras oloni kääntyi tänään ja korva- ja poskiontelotulehdukseksi tänään töissä!:(

  Kirsikka...: kiitos sanoit tosi suloisesti!<3

  sarapirat: it's lovely to meet you again,I wish you too march that includes many happy moments!I like Anna's and Annika's song very much too :)

  satu: kiitos satu,siirryin vuorostani petipotilaaksi!:( toivottavasti sinä olet jo kunnossa!

  minja: kyllä vaan,suklaalöytö kengästä kruunasi eilisen päivän!:) muutamia viikkoja pinnalle pyrkinyt flunssa vei tänään voiton eli voimistavia ajtuksia tarvitaan,kiitos niistä<3

  Katja: voi pidin Siilin eleganssista se oli viime kesän mieluinen löytö.tuota uutta en ole nähnyt enkä lukenut,täytyypä ruveta seuraamaan kirjaston pikalaina-hyllyjä!:) voi pidän Halkolasta kovasti,olemme olleet naapureita,hänellä on oma vahva tapansa esittä ajatuksia laulaen ja näytellen.ison perheen äitinä sain häneltä nuorena äitinä monia arjessani kantavia "viisauksia".:) halit.

  VastaaPoista
 15. Kuuntelin kolme kertaa Halkolan kappaleen. Olen lukenut syksyllä paljon Gibrania ja se antoi paljon ajattelemisen aihetta.
  Kiitos tästä(kin) kirjotuksesta.

  VastaaPoista
 16. Helena:
  Pidän tästä Halkolan laulusta.Se on yksi voima biiseistäni.On helpottavaa kun oivaltaa ihan oikeasti että lapset elävät ja kulkevat omaa elämäänsä.Kaikessa voi tukea ja elää rinnalla mutta jokaisella heistä on oma tiensä.Minulle se alkoi aueta vasta esikoisen ollessa 16v...
  Ilahdutit kovin sanoillasi.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi