keskiviikko 30. maaliskuuta 2011Tänään väsynyt mamma.Joka ajatteli aamulla ettei nouse ylös ennenkuin joku kertoo että pihalle voi mennä paljain jaloin hesarin hakemaan.Mies nosti peiton alta .Vei autolla.Ja sanoi jaksa jaksaa .Ja ilta on tässä.Nuoret teellä ,äsken leivottu leipä muruinen muisto pöydällä. Nauru soi illassa.Today I'm tired to this winter and it was near that I did not wake up.Day is in the evening again.My teens are here .I 'm listening to their voices and just noticed they have eaten all the bread I just baked.I love to listen when they are laughing together.

8 kommenttia:

 1. Vaikks meillä voi jo mennä avojaloin niin mietin samaa aamulla, en millään saanut silmiä auki.Mutta nyt ilta ja huomenna uusi aamu.Jaksa jaksaa!

  VastaaPoista
 2. Onneksi jaksoit jaksaa iltaan asti ja saat nyt viettää iloista iltaa rakkaittesi kanssa. Huomenna aurinko paistaa ja päivällä jo muutama aste lämmintäkin, uskotaan kevään tuloon :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. In the second photo, I like the snow on the plants ... it makes me think of a cotton field:)

  VastaaPoista
 5. Niin vain meni sekin päivä, vaikkei voimia tuntunut olevankaan. Onneksi elämä kantaa, silloin kun ei itse jaksa. Ja sulla ihana mies ja perhe!

  VastaaPoista
 6. Joskus tuntuu tuollaiselta. Onneksi miehesi ja perheesi antavat voimaa ja naurua arkeen. Itse olen nyt flunssan kourissa ja sain sellainen pikkulapsimaisen haaveen juoda keltaista jaffaa (vaikkei siis ole vatsatautiakaan). Mieheni lupasi tuoda sellaista kaupasta. Sitä odotellessa..

  Halaus sinulle, Maria ♥

  VastaaPoista
 7. Pikku jutut:Jaksaa jaksaa:D

  Tirlittan:Kiitos kulta♥

  Menthe Blanche:The snow on the plants is beautiful I agree, but anyway I'm tired to this winter time...

  Tuittu:Niinhaän se meni.Ja tänäänkin.Ja kyllä olet oikeassa ne on ihania.

  Katja/Lumiomena:Paranemisia ystäväni ja jaffa tekee hyvää missä olotilassa hyvänsä:D
  Toivottavasti tauti pysyy pienenä eikä ota vauhtia pahemmaksi...
  Halit!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi