keskiviikko 4. toukokuuta 2011

ilo kiertämään

Ajattelin että kun itse ilahtuu on kivaa ilahduttaa itse myös toista.Eli tuo mittari tuolla alhaalla kertoo että uunillani on piipahdeltu pian 50000 kertaa.Minulle käsittämätön määrä kyläilyjä.Katja Rinkisen kirja on pitelykirja ja katselukirja-sen kanssa voi alkaa puuhailemaan tai haaveilla puuhailevansa.Minulla onnen tytöllä on tämä uusi kirja kaksinkappalein.Toisen annan sinulle ,joka sitä toivoisit.Kerro joku haaveesi hupsu tai järkevä ja kun mittari näyttää 50000 arvon kirjan tyttärien kera.Toukokuun illan lämpimin terveisinMaria

45 kommenttia:

 1. Haaveilen lämpimästä ja vähälumisesta toukokuusta. Ja tuosta kirjasta!

  VastaaPoista
 2. Haaveilen ajasta jossa voin neuloa lapsenlapselle vaatteita ja viettää aikaa hänen kanssaan.

  VastaaPoista
 3. Haaveilen heinäkuun sametti-illoista, kun lepakot saapuvat ja yössä on jo ripaus kypsyvien hedelmien aromia ja yökiitäjät...

  (Tämä kirja on tulossa blogiini;-)

  VastaaPoista
 4. PS. Tärekin meinasi unohtua: Onnea♥

  VastaaPoista
 5. Haaveilen kahdesta asiasta, joogaretriitistä jossain kaukana ja santiago de compostela-reissusta.

  Mutta ihan ensimmäisenä haaveena on, että nämä internetyhteydet toimisivat hieman paremmin kuin nyt. 15 minuuttia sivu latautui, kuva ei näy...Sanon vain ooommmm:).

  VastaaPoista
 6. Haaveilen kesälomasta ja Lontoosta.

  VastaaPoista
 7. En ollenkaan ihmettele, että ihmiset piipahtelevat täällä, jossa on niin ihana tunnelma. <3

  Haaveilen sellaisesta kesäisestä aamusta, jolloin ei ole kiire minnekään. Lapset ovat jo hyppimässä trampoliinilla ja minä katselen heitä samalla, kun syvennyn johonkin hyvään kirjaan. Päivälle ei ole tiedossa mitään erityistä, mutta silti päivän tunnelma kaikessa joutilaisuudessaan jää sydämeen sellaisia suloisena kesäpäivänä, jota voi vaalia talvipakkasilla. Sellaisesta haaveilen juuri nyt.

  VastaaPoista
 8. Onnea ja ihan syystä on sinulle kertynyt muikea visiittimäärä - uunin luota haetaan ja saadaan lämpöä!

  Tuo kirja on minulla juuri kirjastosta lainassa, satuin sopivasti paikalle ja olen ensimmäinen lainaaja kyseiselle kappaleelle. On kyllä upea opus!

  Haaveeni hupsun järkevä voisi olla keksiä toimi tai yritys, jolla voisin työllistää itseni kotona pysytellen.

  VastaaPoista
 9. Onnea kävijämäärästä!

  Hupsu haaveeni on irtautua jossakin vaiheessa (ehkä 10-20 vuoden päästä) tästä normaalista työelämästä ja perustaa oma yritys, ryhtyä hotellinomistajaksi Balille tai maailmaa kiertäväksi valokuvaajaksi. Hih ;-)

  VastaaPoista
 10. Sinähän onnekas olet, oikein kaksi kappaletta!

  Minä haaveilen tulevasta kesästä, lämmöstä, paljaista varpaista, jäätelötötteröistä ja riippukeinusta omenapuiden alla.

  VastaaPoista
 11. Oi Maria, sait sydämeni hypähtämään tällä kirja-arvonnallasi; selasin kirjaa eilen kirjastossa ja tykkäsin kovasti. Voisinpa siis sanoa haaveilevani siitä :)

  Mutta on minulla muitakin haaveita, sekä hupsuja että järkeviä (eli toteutettavissa olevia...). Ehkä haaveilen nyt vain aurinkoisista kesäpäivistä mökillä, kiireettömästä istumisesta mökin kuistilla, uusista perunoista ja mansikoista. Ja pitkästä ja hartaasta saunomisesta mökin ikivanhassa puusaunassa.

  P.S. Minäkään en yhtään ihmettele kävijämäärääsi, täällä on aina mukava piipahtaa, blogisi on samalla tavalla lämmin kuin sinäkin!

  VastaaPoista
 12. ♥ onnea niin lukuisista piipahtaneista, joiden määrää en hämmästele. Niin kaunis tunnelma on uunillasi kaikkine elämään kuuluvine tunteineen.
  Täällä käydessä tuntuu kuin olisi tavannut oikeasti.
  Haaveeni. Pidän pienistä haaveista, joilla on toteutumiseen lyhyt matka:) Nyt se voisi olla auringonpaiste sateen jälkeen!Ja jos heittäydyn haaveilemaan isosti, unelmissani siintää sileä kallio, jota vasten kesäisen meren laineet laulavat minua uneen rakkaan kainalossa jossain missä saamme haaveilla pienen hetken kahden♥

  VastaaPoista
 13. Kirjan ilme näyttää muistuttavan kovasti 1800-luvun lopulla rakennetun mökkimme maailmaa :)
  Pitkäaikainen haaveeni päästä näyttämään lapsenlapselleni Legolandian ihmeellisyyksiä valitettavasti peruuntui tältä kesältä. Ehkä sitten ensi kesänä...

  VastaaPoista
 14. Tulin kertomaan, että blogissani on sinulle tunnustus, en tiedä oletko tehnyt ko. haasteen jo vai et mutta joka tapauksessa :)

  ...ja löysin ihanan arvonnan! Haaveilen monista asioista, yksi iso haave on se, että saisin joskus tehdä palkkatöitä lukemisen ja kirjoittamisen parissa. Pieni haave on rauhalliset, keskeytyksettömät yöunet ... :)

  VastaaPoista
 15. Onnea ihanaiselle, ihanaiselle blogille♥

  Haaveilen jo kesästä ja lomaleijailusta. Vapaudesta. Ruusutarhasta ja riippukeinusta. Laineiden liplatuksesta ja merestä.

  Lämpöisesti halaten!

  VastaaPoista
 16. Onnea Maria ja Uuni, täällä on aina niin lämmintä!

  Minä haaveksin valokuvausretkestä, sellaisesta koko päivän kestävästä hyvän ystävän seurassa. Lähimaastokin riittää siihen, kunhan ei ole kiire.

  VastaaPoista
 17. Onnea vaan - uunista tulee aina ihania hengen tuotoksia! Just nyt haaveilen, ettà pistelevàt òttiòiset jàttàisivàt minuta rauhaan, ettei tartte nousta keskellà aamuyòtà ottamaan antihistamiinia! Tuo kirja olisi ihana kaveri tàmmòisinà(kin) òinà.

  VastaaPoista
 18. Haaveilen siitä, että oppisin elämään rennommin. Niin ja auringonpaisteesta.

  VastaaPoista
 19. Haaveilen muutosta takaisin Suomeen.
  Ihanaa lukea blogiasi taalla kaukana.

  Iris

  VastaaPoista
 20. Hei!

  täällä on niin lämpöisiä sanoja aina.
  arvonnassa mukana.
  iso haaveeni on suurimpia ihmeitä pienen nyytin muodossa.
  P

  VastaaPoista
 21. Ei enää niin kovin kaukainenkaan haaveni on saada oma lapsi hyvävointisena syliin, kohdata hänen katseensa ja tuntea kätensä puristus sormeni ympärillä.

  VastaaPoista
 22. Haaveilen, että pihallamme olisi joskus sopivasti (!) kukoistava ja helppohoitoinen (!) puutarha.

  Onnittelut Sinulle ja kiitos, että blogiisi on aina niin mukava piipahtaa!

  VastaaPoista
 23. Noloa myöntää, mutta haaveilen jo loppukesästä. Pimenevistä ja lämpimistä illoista, valmiista remontista, joutilaisuudesta ja ulkoilmaleffatapahtuman järjestämisestä omassa pihassa :)

  VastaaPoista
 24. Minä haaveilen siitä hetkestä, että kuulen lapsen nauravan uima-altaalla ja roiskivan isänsä kanssa ja minä saan avata kirjan ja olla vähän aikaa ihan itsekseni. :)

  Ja tuosta kirjasta.

  Onnea kävijämääristä! Täällä on aina yhtä suloinen tunnelma, vaikka elämän koko kirjo onkin läsnä. Kiitos!

  VastaaPoista
 25. Onnea! Huikea määrä :)

  Minä haaveilen kasvihuoneesta. Vanhoista ikkunoista tehdystä :)

  VastaaPoista
 26. Haaveilen kaikenlaisesta, mutta täytyy ottaa järki käteen, joten haaveilen kauniista kukkivasta puutarhasta, jonka ihan ehdottomasti haluaisin myös meidän pihaan!

  VastaaPoista
 27. Onpas täällä ihana arvonta! Paljon onnea huikean kävijämäärän johdosta ja iso kiitos kuvistasi ja sanoistasi.
  Minä en oikein jaksa innostua noista puutarhatöistä (joita meillä riittää). Haaveilen kattohuoneistosta kaupungissa.
  -Riikka-

  VastaaPoista
 28. Onnea oikein paljon sinulle kultainen Maria!

  Haaveilen lämmöstä, oikein lämpimästä kesälämmöstä, jota riittää iltaan asti, vielä silloinkin kun illalla tulee retkeltä, kun on ollut koko päivän merellä varjon alla lukemassa ja ihossa tuntuu hiekka ja tuuli, ja kun on käynyt suihkussa ja vaihtanut pehmeän puuvillapaidan päälle ja menee ulos, jossa on jo hiljaista, mutta lämmintä.

  Tänään on ehkä vähän lämpimämpi kuin eilen ;-) lämpöä kohti.

  VastaaPoista
 29. Te kaikki ihanaiset jotka olette käynneet täällä-kiitos antamistnne sanoista ja jakamistanne haaveista.
  Ajattelin etten halua sitoa kirjaa mitenkään siihen oletko lukijani tai et.Vaan siihen että toivon että se ilahduttaa teistä arpaonnekkainta:)ja jo haaveiden kirjoittaminen voi edesauttaa matkalla siihen että niistä tulee jonain hetkenä ja päivänä totta.

  Juuri nyt tällä hetkellä olen itse kokenut sen että ihmeitä tapahtuu ja sen että ysvävyys lämmittää jopa puhelimen kautta.
  Kiitos Tinttarus tämän päivän yhteisestä hetkestä.

  Onnea Sinulle tähän päivään ja huomiselle uudelle päivälle.
  Lämpimästi
  maria jolla toinen käsi jo taas kerran leipätaikinakulhossa kiinni:D

  VastaaPoista
 30. Onnea tuhannesti! Haaveilen mökkisaunan lämmöstä.
  Milka

  VastaaPoista
 31. Pienen mökin emäntä kiitos lahjastasi ja haasteestasi juuri sen kurkistin.teen sen pian:D


  Milka:Mukavaa mökkisaunan haaveilua sinulle.Pian kesä...

  VastaaPoista
 32. Ihana arvonta ja ihanan kaunis blogi.

  Haaveilen niin monista asioista. Haaveilen oman merkityksellisen polun löytymisestä- niin moni asia on juuri nyt vielä avoinna- mikä on toki omalta osaltaan ihanaa mutta kuitenkin epävarmaa, haaveilen lämpimästä kesätuulesta, pääskysistä, sormien upottamisesta kesäauringon kuumentamaan multaan, hauskoista uintiretkistä, siitä, että ihmisillä, luonnolla, ja eläimillä- kaikilla elollisilla olisi hyvä olla itsessään ja yhteydessä muihin.

  Suloisia keväthetkiä!

  VastaaPoista
 33. Haaveilen omasta pienestä talosta veden äärellä.

  VastaaPoista
 34. Rue de la Lune:Sinulla on monta ovea edessäsi ja haavetta joita kohden on ihanaa kulkea.
  Voi hyvin!

  Lehtokotilo:
  Minäkin.

  VastaaPoista
 35. Haaveilen hiljaisuudesta, kuulaista aamuista. Kesälomasta, basilikan tuoksusta ja varpaista kylmällä kivilattialla. Haaveilen metsämansikoista ja riippukeinusta. Kirjasta kainalossa.

  VastaaPoista
 36. Haaveilin tänä aamuna(kin) purjelentämisestä... liitää tuolla ylhäällä, hiljaisuudessa, auringon paistaessa, sen olen päättänyt vielä joskus kokea ja kuvata. Ehkä sen aika ei ole ihan vielä.

  VastaaPoista
 37. Oon miettiny tuon ostamista,Katjalla on ihana blogi ja kirja on varmasti pullollaan ihania ideoita.
  Ja mistäkö haaveilen: että saisin olla kotiäitinä kunnes molemmat pienet lähtevät kouluun.Tai edes eskariin.Ja sen jälkeen työskennellä kotoa käsin jotta olisin aina paikalla kun tulevat koulusta.Samanaikaisesti olisi kiva löytää se edullinen ja täydellinen omakotitalo.Haaveitahan pitää olla..Eikä vuokrallakaan kovin paha ole asua.

  VastaaPoista
 38. Linnea:Minulla samoja haaveita huomaan.Halit!

  Eloise:Sinulla on sellaisa haaveita joita kohti on hyvä kurkottaa...

  Rimpsukaisa:Voi toivon haaveesi todeksi.Ja haaveita saa ja pitää olla-elämä on kovin harmaa hänelle joka ei unelmoi...

  VastaaPoista
 39. Haluaisin kirjoittaa haaveista. Olisi kiva sanoa sinulle joku tärkeä, oikea. Mutta ehkä haaveet on enemmän pieniä tai ainakin kevyitä. Kevät ja kesä ovat kuin haavetta, yritämme itse tehdä pihasta haaveen... Haaveilen, että olisi aina kevät kesä syksy. Ja haaveilen, että saisin huomenna kakkua.

  VastaaPoista
 40. Hannna:Tuo haaveesi on kaunis.Pihasta haave ja aina kevät kesä syksy-viime talvi oli hieno mutta olen vieläkin väsynyt siitä...
  kakkua kyllä vaan:D
  minä sain kahtakin laatua -miten sinä??
  ajattelin että haave voisi olla kuin käden ohi hipaiseva saippuakupla..

  VastaaPoista
 41. haaveilen vanhasta suuresta hirsitalosta. haaveen toteutuminen on lähempänä kuin koskaan!

  VastaaPoista
 42. Onnea siis toteutuvalle haaveelle♥

  VastaaPoista
 43. Matkustamista rakastavana haaveilen aina matkoista, lähelle tai kauas. Koko perheemme haave on matka Kroatiaan. Se odottaa vielä toteutumistaan, kenties vuoden päästä kesällä. Haaveilen myös junamatkasta Lontooseen :)

  VastaaPoista
 44. Kroatia on todella kaunis maa!Toivon haaveillesi toteutumista -menisitkö yksin Lontooseen?!

  VastaaPoista
 45. Mennyt kaikki ihanat postauksesi ohi hirveän kiireen takia :(
  Täältä löytyi ihana arvontakin.
  Minä olen luonteeltani haaveilija......aina haaveilemassa kaikesta ihanasta, ja se pitää ehkä minut koossa!

  Mutta meidän suurin haave on vielä toteutumatta...meidän oma rakkauden "helmi" ...meidän oma pikku perhe <3 !

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi