keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Pitkän matkan takaa saapui tänään minulle paketti


Ja sen sisältä löysin kauniin korun.Kukan joka hehkuu ystävällisyyttä .Kiitos Rachel ja suloinen pieni onnettaresi.Kiitos.Ihmettelen ja olen iloinen tästä mahdollisuudesta blogien maailmassa saada tutustua monenlaisiin ihmisiin ,joista on tullut jopa ystäviä.Vaikka emme ole koskaan oikeasti tavanneet.Se tekee minut nöyräksi ja onnelliseksi.

Today after a very hard day at work it was lovely to come home and to find a small beautiful box to me on our kicthen table.It was from a very lovely woman ,Rachel. This blog -world shows really how one can meet and get friends through bloggs even from the other part of this world .It is a gift which makes me full of joy.Tomorrow I'll wear this necklace with joy in my heart. Thank you Rachel.


10 kommenttia:

 1. Olipa kaunis teksti ! :)
  ♥: -U-

  VastaaPoista
 2. U♥ voi kullanmuru joko tänne ehditkin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana koru! Kaunis ja herkkä. Ystäviä ei ole koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Tirlittan:Eikö olekin kaunis!Laitan sen huomisesta kaulaani ja uskon että se on minulle onnen koru.Ihmeellistä saada paketti Los Angelosista-ja näytän sinulle sen rasian jonka Rachel oli tehnyt-aivan uskomattoman upea.

  VastaaPoista
 5. Tirlittan:Ja olet oikeassa -ystäviä ei ole koskaan liikaa♥

  VastaaPoista
 6. Koru näyttää oikein sopivalta onnenkoruksi :)

  VastaaPoista
 7. Dear Maria,
  I've seen the lovely necklace at Rachel's happy Panda. You are the right woman for these beautiful piece of Mae Fern/NOLA. So what a happy day will come tomorrow when you wear it at/in your heart!
  Love, Ariane.

  VastaaPoista
 8. Ariane:I'm so glad you said so as you said.
  The neclese -it is lovely.
  It has given me already luck today:D
  hugs with love
  Maria

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi