torstai 31. maaliskuuta 2011

Jäin ihmettelemään12 työtuntia takana . Huomenna huhtikuu.Kuukausista julmin.Sanoi joku.En muista kuka ,mutta toivon ettei pidä paikkaansa.Lakanoiden vaihtaminen puhtaisiin ,miehen äidin v1948 virkkaama pitsi on kaunista vanhan lakanan reunassa-ja levällään oleva keittiö ,päätän ajatella niin juuri nyt.En siivoa.Joku on tilannut minulle ihanan lehden ,joka laskujen alta löytyi yllättäen.Voihan vielä juoda ilta kahvit ajattelen ja lataan kahvit koneeseen...


Today was the last day of March.And so long day to me.But a good day.Wellcome April ♥

14 kommenttia:

 1. Kiitos Maria tästä. Ehkäpä minäkin keitän vielä kahvit :)

  VastaaPoista
 2. Nautinnollisia lukuhetkiä kupposen äärellä!

  VastaaPoista
 3. nythän kukat jo näyttävät päänsä, huhtikuu ihan hyvä

  VastaaPoista
 4. Tuo kuulosta kivalta. Ihana että joku muukin antaa keittiön olla levällään ja keskittyy ihastelemaan yksityiskohtia. Niin teen nyt minäkin tänään!

  Marina

  VastaaPoista
 5. Minun on aina ollut vaikea ymmärtää tuota, että huhtikuu olisi kuukausista julmin. Ei minusta.

  Tosi kaunis pitsi. Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Himalainen:Kiva että ilahduit!Niin minäkin kun kuulin sinusta.Ja iltakahvit-voi ne tekee mulle ainakin aina hyvää...tänään on suklaatakin kaapissa..voi hyvin!

  Lehtokotilo:Voi kiitos!Oli mukava eilen illalla kääntää selkä sotkuihin ja sukeltaa harvinaisherkku lehden (Avotakka) maailmaan...

  ♥Hannele:Kyllä huhtikuu on hyvä:D

  lacasita:I agree with you
  xx

  Marina:Juuri nyt pieni ajatus että pitäisi vissiin jotain siivoskella:D en tiedä meneekö ajatus ohi...ja lähdemmekin kirjastoon ja ilta jädelle...

  Kirjailijatar:Muistelen lukeneeni sen koskien itsemurhatilastoja -huhtikuu paljastaa niin luonnon kuin ihmisen niin kirkkaassa valossaan ...ehkäpä se siitä se juma kuukausi nimi.Rakastan huhtikuuta kun kaikki on edessä kunnon kevät ja kesä.
  Kiitos hyvää viikonvaihdetta myös sinulle!

  VastaaPoista
 7. Se oli T.S. Elliot, joka sanoi.
  Minusta huhtikuu on aika terävä. Valo on sellaista vaativaa.

  VastaaPoista
 8. Linnea:Juuri niin myös kuten sanot .Valo on vaativa eikä hitusenkaan lempeä kuten jo toukokuun lopulla varsinkin.

  VastaaPoista
 9. Thanks, I enjoyed this page publish. I discovered this website using Google search engine , then definitely appreciated reading over it, so I'll most likely come by yet again soon as nicely as read up on what's new Great Piece of writing!

  In conclusion , give permission me thank you for your patience with my English as (I am certain you have figured this at this time ,), English is not my mother tongue as a result I am using Google Translate to form out what to enter what I really mean to tell.

  VastaaPoista
 10. I am not suгe wherе you're getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.

  my web blog :: http://Hammer90Eye.postbit.com/plantillas-web.html
  my page :: Www.Promotefree.Smfnew.Com

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi