maanantai 14. maaliskuuta 2011

Teemme kesälomakalenterin


Abi kirjoitti tänään aineensa novellista pienimpäni laskee päiviä kesälomaan

Ajattelin että voisin tehdä jonkinlaisen kesäloma kalenterin hänelle en tiedä vielä miten

Meillä oli kosteusmittauksia täällä ja nyt tiedän mihin kesälomarahani menevät ,kylpyhuoneen lattiaan.Onneksi viime kesän Staycation oli lapsista senverran hyvä tapa viettää lomaa,että jatkamme sen mukaisesti tulevanakin.

Isällä on niin hyvä nyt että luulen jaksavani hengittää omillenikin enemmän täällä kotona. Poika kuumeilee on univahtina kotona.Milloin tämä kevät alkaa kunnolla lämmittää.Valo ei enää riittäisi minulle.Tahdon pihalle palelematta.

..........................


My young has her big examinations today.And my little one says that she does not want to wait spring anymore.I have been thinking maybe I could make a calender as "summer holiday calender"to help her in waiting.

My fathers new hospital is so lovely place that it is a first time in many months I can breeth without worring .I wish spring cames very soon.I miss warm days ,that lovely light is not enought for me .Today is soon over here.

9 kommenttia:

 1. Ansku :Tervetuloa lukijakseni.
  On mukavaa tutustua lisää.
  Hyvää tämän viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Voi miten hienoja uutisia isästäsi, mutta kurjaa, että nuorimies edelleen kipeä.
  Harmi myös tuo kosteusmittauksen tulos!
  Kevät lämmittävine aurinkoineen on minunkin mielessäni :)

  VastaaPoista
 3. Tirlittan: Poikanen vielä tänään kotona .Sitkeää kuumeilua .Ja tuo mittaus-puh arvasin ja toivoin muuta.Isä hyräilee kokoajan.Se tuntuu ihmeelliseltä kaikkien muiden jaksojen jälkeen.Kuten tiedät.Hän on levollinen.Ja kaikki lääkkeet ennallaan.Hoitavien ja arvostavien ihmisten kohtaaminen .voi se on käsittämättömän valtavaa kaikessa.Mun tekisi mieli kirjoittaa iso juttu tuosta kalliista kodista jossa oli että ne joiden vanhemmat siellä ovat tietäisivät mitä arki siellä on .Niin harva siellä ihan oikeasti koskaan kävi.Tiedän sen sillä kävin itse niin usein.Enkä juuri muiden omaisia koskaan tavannut.He ovat siellä lukkojen takana säilytyksessä,joka on painajainen.

  VastaaPoista
 4. Ihan sydäntä lämmittää, kun ajattelen sitä hyräilemistä :) Se, että ihmistä kunnioitetaan ja kohdellaan ihmisenä, on hurjan tärkeää!
  Ihanaa, että voit nyt olla levollisemmin mielin ja jaksaa omaa arkeasi. Iso hali <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun sinulla on noita nuoria vielä kotosalla, saat käydä älyllistä keskustelua joka päivä:) Kesäloma tuntuu olevan vielä niin kaukana mutta, kumma kyllä, meilläkin lomarahoilla on aina taipumusta sijoittua tehokkaasti jo hyvissä ajoin. Toivottavasti kylppärikatastrofisi ei laajene...Hyvä, että isäsi kohdalla helpottaa. Täällä kaikki tuo edessä, eilen oli isä 85v viety sairaalaan, ei kuitenkaan vielä suurempaa paniikkia muilla kuin äidillä 84v. Paniikki taitaa olla nyt pääasiassa sijoittuneena Japaniin...
  Lämpiävää ja valoistuvaa kevätviikkoa sinulle toivon !

  VastaaPoista
 6. Mullakin sellainen olo, että valo ei riitä, tarvitsen jo lämmön. Ihanaa, helpottavaa, että isälläsi asiat nyt paremmin! Staycation on oikein hyvä kesänviettotapa ja onhan se kylppärin lattia tarpeellinen, oikein hyvä sijoituskohde ;) Auringonkeltaista tiistaita Maria sulle!

  VastaaPoista
 7. SAma täällä. Valo on ihanaa, mutta lämpökin olisi jo paikallaan. :-)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Maria! :) Ja minäkin jo vähän kaipailen sitä kevättä.

  Mitä kaikkea kuului teidän Staycationiin?

  Tulee hyvä mieli kun kuulee, että isälläsi on nyt paremmat oltavat.

  VastaaPoista
 9. Tirlittan:Niin.Huomaan että sisälläni soi sama sävel mitä isä sunnuntaina hyräili.Poikanen edelleen kuumeilee.En tykkää ollenkaan.Haluaisi jo kouluun ,en taida uskaltaa päästää vielä.Halit myös sinulle♥

  Aila:Voi sinua!Toivottavasti isäsi vointi paranee-Hän on jo iältään vanhempi kuin omani .Isäni on 70v.Kiitos sanoistasi.Tänä iltana olen saanut nauttia:D maantiedon kokeeseen paahtavan kuopuksen "kyselemisestä"-pienimmällä menee sekaisin pohjoismaista Norja ja Islanti...

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  Satu:Hetken tänään oli uskomaton kirkkaus ja vallo.Kaunista.Kiitos toivotuksistasi.Raskas hyvä päivä tämä päivä oli.Voi hyvin♥

  Linnea:Yritetään jaksaa odottaa :D

  Ansku:Kiva kun piipahdit.Isä voi ihmeen hyvin uudessa hoivakodissaan.
  Meidän Staycatioin oli viime kesänä mustikassa käyntiä läheisessä metsikössä(tosi vähän marjoja mutta tosi paljon juttelua tyttärien kera:))
  Lähellä olevalla merenrannalla eväiden syöntiä,kahvin kera,joskus jopa jädet kahvilasta:D
  pyöräilyä kaupungille ja kirppiksille,pitkin rantoja,monen monta piha yötä ja iltaa teemukin tai viinilasin kanssa pihatuolissa.Kesänlapsen ihmettelyä rankkana kesänä.

  Ystävillä piipahtelua päiväreissuilla...ei mitään ihmeellistä mutta ihanaa oloilua...ja niin julmetun pitkiä aamu-unia:DD ja iltoja jotka kulkivat pitkälle yöhön kirjojen kera...
  ja poikanen oppi leipomaan leipää.

  Voi vitsit mulla on ikävä kesää...
  Oikein hyvää tätä viikkoa sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi