sunnuntai 23. elokuuta 2015


5 kommenttia:

 1. Olisi hauska tietää, mitä tykkäsit Mapplethorpe-näyttelystä. Sehän olisi täälläkin ollut nähtävissä, en mennyt.

  VastaaPoista
 2. Sari pidin siitä kovasti!Kuvat olivat upeita kaikki.Hyvin erilaisia hänen erivaiheissaan mutta yhtäkaikki koskettavia jopa mykistävän koskettavia.Patti oli upea.Siellä oli myös kaksi filmiä hänen elämästään dokumentin omaisia samoin hänen ja Patin yhdessä tekemä elokuva- nuoruuden hupsuutta ja kaikkivoipaisuutta tulvillaan.Alaston kuvista heräsi ajatus viedä kuopus Firentzeen katsomaan sen taideaarteita - kuvissa oli veistoksen kauneutta.Lahjakas valokuvaaja hän on ollut.

  VastaaPoista
 3. Minä en juurikaan tykkää siitä "veistoksellisesta" ja "asetelmallisesta" tyylistä. Ehkä siksi en mennytkään, muotokuvat olisivat kyllä kiinnostaneet. En tiedä miten Helsingissä oli organisoitu se "rankin" osasto - joka Pariisissa oli kielletty alle 18-vuotiailta. Vai riittikö kuopuksella jo ikä sinne ?

  VastaaPoista
 4. Pidän niistä polaroidkuvista ja myös muotokuvista (varsinkin Isabella Rosselinin) ei riitä vielä kuopuksen ikä sinne verhottuun osastoon-on 15v- (itse kävin toki ne katsomassa ja ajattelen että kaikki kukat saavat kukkia tavallaan) minusta kuvien kautta vahvistui ajatus että ihminen on uskomattoman monipuolisesti maailmaa katseleva olento.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi