torstai 4. marraskuuta 2010

Marraskuu

Ei liikaa sanoja.
Tiny little things antoi ajatuksen marraskuun voimaannuttavista sanoista.
Mietin niitä kuvina.Jokaisessa marraskuun kirjaimia.Marraskuu on aika jolloin alan katsella vuotta (vuosiakin..)taaksepäin ja hypäten joulukuun yli helmikuulle-siis tammikuukin menee jotenkin harppauksella .. niissä joulun jälkeisissä ja aloittamisen tunnelmissa.Marraskuu antaa luvan pysähtymiseen ja nopeaan menoon.Jos haluaa.Syksyn toimeliaisuus kääntyy vilttikauteen ja oloiluun.Kesä on muisto,jonka saa onneksi hetkeksi käteen saippuakuplassa.Nyt ollaan lähellä,hengitetään rinnakkain.Ja ajatellaan omia ajatuksia.Yhdessä.
November is a month when i start to think what has happen in this year.What is coming after Chritmas.We are near eatch other .Darkness makes one to need space -and breathing together .I have been thinking of old children's books .I want to read them to the little girl.As i read to her mother.There are many thoughts and wishes in the air.It's good to be alone and together.

11 kommenttia:

 1. Kiitos , sanoista ja kuvista. Hyvà pàivànavaus minulle.

  VastaaPoista
 2. Marraskuussa on päiviä, jolloin tekee mieli seurata muumipeikkojen esimerkkiä: täyttää vatsa havunneulasilla ja vetäytyä talvilevolle. Havunneulasia paremmin voi kyllä toimia riisipuuro. Kummaa kun Muumimamma ei hoksannut sitä.

  VastaaPoista
 3. Noin se onkin, marraskuu. Totta joka sana, en vain ole itse sitä tajunnut. Hyvää aikaa olla ja vetäytyä ja miettiä menneitä ja tulevia.

  Minäkin näen viikonvanhan viikonloppuna, odotan kovasti! Ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Lissu:
  Ole hyvä!Ja kiva kun tykkäsit.

  Pirkko:
  Olen tänään juuri parhaalle ystävälleni esittänyt vahvat argumentit siitä että olen ihan oikeasti muumimamma ja mun kuuluu saada nukkua kevääseen (tai ainakin aina silloin kun haluan..)Meillä muuten tänään uuniriisipuuroa:D

  Ilse:

  Voi kulta!Sinulla ihanaa odotettavissa.Ja kiitos jos ajatukseni tuntuivat sinusta järkeen käypiltä(ihana vanhanaikainen sana hmm..mä olen ollut vissiin liian kovassa kuumeessa)
  Voi hyvin !Ja syö herkkuja juuri silloin kun itse haluat!

  VastaaPoista
 5. Kyllä nämäkin maraaskuun päivät rientävät ja ilta on jo aina ovella..
  Pimeydessä on hyvä olla hiljaa..
  ja näkyy vain tarpeellisin..

  VastaaPoista
 6. Hanne:
  Kyllä vaan nyt hyvä aika olla hiljaa tai jutella hiljaa..
  suklaan ja punaviinin kera:D taittaa pimeyttä yksin tai läheisten kanssa..
  Halaus!

  VastaaPoista
 7. Minulle tuli heti hyvä mieli noista Aino-kirjoista. Tuli mieleen kummankin lapsen ensimmäiset vuodet kun noita luettiin tosi ahkerasti. Osasin ne melkein ulkoa :)

  VastaaPoista
 8. Kirjailijatar:
  Ihan sama mulla!Luin niitä jokaiselle -pojalle Tomppiakin ja kuopukselle.Nyt on niin suloista saada katsella jo kirjojen kuvia mummuna pikkuisen kanssa.Hän huomenna 5kk on innokas kirjojen ystävä:D

  VastaaPoista
 9. Ah, sinun ideasi sanoa sama kuvin on paaljon parempi.Varsinkin kun kuvat ovat ihania.

  Ja kyllä, koru voi vaihtaa kotia, laita vaikka sähköpostia :)

  VastaaPoista
 10. Oikku jutut:
  Kiitos viestistäsi.En vaan saa auki sinun sähköpostiasi?! Voisitko laittaa minulle postia
  maria.hyle@luukku.com

  Olisin iloinen♥

  VastaaPoista
 11. Siis tää koneella olo .anteeksi Pikku jutut!Mamma söheltää...

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi