keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Vielä tänäänPs pakko" tunnustaa" vaivuin niin alas että katsoin tämänkin...Ja teki hitsiläinen hyvää :D

Oloilua ,ilman suorituksen häivääkään,mitään kotipuuhia yritän..Kiitos Lumiomena "muistuksestasi":D , ylinnä oleva pyörii "kotiteatterissa" ja yritän juoda kahviakin -normaalia mitä lieneekään ,on ikävä neljän päivän pysähdyksen jälkeen.Ihme.
Kyllä.Harmaassa on valoa.

Today .I don't do home work. I continue like yesterday.But tomorrow I hope .I want to do:D.


11 kommenttia:

 1. MInäkin heräilin tähän aamuun aivastellen ja kurkkuunkin oli kipu asettunut. No, ensimmäinen vuosi kun syysflunssa saapuilee vierelleni vasta marraskuussa. Nyt kuumaa kupissa ja hyvää musiikkia. Peiton alla oloilua. Hyvä pysähtyäkin. Eilen piipahdettiin Adalmiinan Helmessä: nyt tuijotan harmautta vasten kaunista paperitähteä, joka haukkasi valon sisälleen. KAunis.
  Toivottavasti tauti pian hellittää otteensa sinusta. Arjen tavallisuuden ihanuuden taas oivaltaa paremmin pysähdyttyään. Olen ollut aatteissa laittaa sinulle privaattia postia...
  Nyt haöaan lämpöisesti.

  VastaaPoista
 2. Mun ikisuosikki kans, ehdottomasti. Antaa uskoa kaikkeen hyvään :)

  VastaaPoista
 3. Kuten himalainen totesi;ikisuosikki.Nyt on Bronten sisaruksista kertova dvd-boksi odottamassa,jos joku uneton yö sitä katselisi,nyrkinsyöjä sylissä.Voimia toipumiseen!

  VastaaPoista
 4. Muutaman kymmenen kilometrin pààstà Toscanan auringon alta haleja.

  VastaaPoista
 5. Valoa, iloa, haleja sinulle Maria...
  ole rauhassa siinä missä olet...

  VastaaPoista
 6. Tinttarus:
  Toivottavasti selviät flunssastsi nopeaan.Lepää ja ole rauhassa oikeasti!Sen huomasin itse tosi tärkeäksi.Antibiootit alkavt vihdoin purra ja oloni on parempi.tänään iltapäivällä "vihdoin "kipu hellitti korvissa ja poskionteloissa.Onneksi olen loppuviikonkin sairaslomalla ehdin kerätä voimia seuraavan viikon arkeen.
  Ja kiitos lämpöinen halaus myös sinulle.

  Himalainen :
  Voi kyllä juuri niin.Antaa uskoa hyvään.Ja pidän niin Liamista (taitaa muistuttaa miestäni..) ja kertakaikkiaan ihana leffa!!

  Rimpsukaisa:
  Sinulla ihana leffa odottamassa-tekeekö pikkuinen hampaita?Oikein hyvää marraskuun alkua ja mukavaa pienen miehesi juhlapäivää perheellesi♥

  Lissu:
  KIITOS perille tulivat!

  Hanne kulta tässähän minä glögimuki kädessä toisessa neljännen tyttären leipoma kaurasuklaakeksi ..nam

  VastaaPoista
 7. Täältäkin kaikkia hyviä ajatuksia sinne päin :) Leffamaratonviikot kuulostaa ihan hyvältä ajatukselta tähän pimeyteen. Ja raskaita leffoja ei ehkä jaksa, jos on mieli muutenkin vähän raskas.

  VastaaPoista
 8. Ole hyvä, Love Actually on sellainen leffa, josta mielelläni muistutan. :)

  Harmaassa on valoa, sen huomasin itsekin tänään. Pääsin pitkän seminaaripäivän jälkeen nauttimaan lasillisen viiniä, katsoin kuinka vesi tuiskuaa ja sain vielä puhelun serkultani, joka pyysi minua vauvansa kummiksi.

  Toivottavasti kahvi alkaa maistua kunnolla ihan pian. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 9. Kirjailijatar:
  Kiitos !Tulivat perille:D olo jo hitusen parempi antibiootit purevat näköjään vihdoinkin.Tänään ajattelin jo uloskin mennä.Eli leffa-putki teki tehtävänsä:)Käyn isää katsomassa ja ihmettelen ilmaa.Pehmeää kosteaa harmautta.

  Lumiomena:
  Voi kiitos !Olen kyllä enemmän teen juoja mutta aamulla miehen kanssa yksi kaffekuppi=ehdoton ja illalla toinen:D

  Onnea kummille .Pienokainen saa ihanan kummitädin♥

  VastaaPoista
 10. Ostin tätä Love Actually leffaa monta kappaletta lahjapaketteihin, kun sitä oli niin kehuttu. Katsoimme eilen sitten omamme. En saanut mitään säväreitä. Minusta puuttuu joku geeni - kai. Pidän syvistä leffoista. Olin juuri pari viikkoa sitten katsonut Allenin Match Pointin ja se vaikutti.

  Jos katson kevyttä sen pitää olla vähintäinkin Neljät häät ja yhdet hautajaiset.

  Nämä ovat vain makukysymyksiä ja koska katson niin harvoin, haluan saada enemmän. Tänään vuorossa Teemalla Eräs joulutarina, jonka katson jo toiseen tai kolmanteen kertaan.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi