torstai 25. marraskuuta 2010

Tänään antauduin

Täysin joulun valmisteluihin.On helpottavaa antaa ilon tulla.Omista ajatuksista ,jotka alkavat saada ympärilleen silkkipaperia,voimapaperia,vuoden aikana keräämiäni kauneimpia naruja.Jokaiseen käärin mukaan ajatukseni .Leipomislistat ja pienen budjetin joulun menuu.Saan valmistella juhlaa joka pian saapuu.Kuopuksen suloiset salaisuudet pysyvät visusti piilossani.Muilla ajatuksina apuna olo tarvitsevalle toiveruuat-juustoja,kalaa,pieniä suolaisia herkkuja kasviksista,mies saa pihvin..Illat ovat pian täynnä paperien rapinaa,mehiläisvahakynttilän tuoksua. Lumen peittämät piharuusut.Tämän päivän onni.

Today I at last gave myself permit to enjoy Cristmas dreams...14 kommenttia:

 1. kuulostaa niin hyvältä :) Meillä ei vielä joulu tuoksu ei näy, on niin paljon muuta...mutta kyllä tämä tästä kunhan päästään ensi viikon lauantaista ohitse.
  Puin sentään omenapuut folioon! :D (joku tosin epäili että kyseessä on ufo-vastaanotin jonka olen taitavasti naamioinut jänönsuojiksi!)

  VastaaPoista
 2. Jäinkin äsken kun kävin luonasi "kylässä"miettimään oletko tahnyt talven tilataidetta:D
  Ajatuksista se alkaa kutoutua todeksi.Joulu.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen yrittänyt luistaa kokeiden korjuusta ja tehnyt kaikenlaista pientä Jouluun liittyvää..
  Kortteja, pieniä lahjoja kolleegoilleni, netissä...
  kaupungilla...
  tänään en taida...huomenna sit...

  Ihastuttava herkkä kuva!

  VastaaPoista
 4. Maria, minulla on joulukorttien,-paperien ja -lahjojen valtaama olkkarin pöytä. Tätä kestää nyt pari viikkoa;-)

  Leivoin kakun. Siihen on leivottu taikaa, koska se on tiikerikakku. Mieheni saapuu myöhään kotiin, myöhään...,mutta hän saapuu ehjänä perille, sillä täällä tuoksuu tiikerikakku. Hän lupasi!

  Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua joulu-unelmissa, Maria♥

  VastaaPoista
 5. Itse koen, että antautuminen joulun suloiseen tunnelmaan tekee elämisestä pehmeämpää ja kauniimpaa. On hyvä nähdä kauniita asioita. Ne tasapainottavat elämää.

  Jouluisia ajatuksia ja tunnelman luontia!

  VastaaPoista
 6. Lumen peittävät piharuusut kuulostaa kauniilta. Minulle joulu tulee aina jotenkin salaa, en ehdi mukaan. On niin kiire ja pitkiä päiviä, etten jaksa illalla ajatella mitään suloista paketointia ja leipomista. Sinun valmistelusi kuulostavat ihanilta.

  VastaaPoista
 7. Ihanat joulusalaisuudet. Aion antautua niille myös täysin jo viikonloppuna, lapset on mummulassa, mä voin rapistella rauhassa papereita. Oi se on ihanaa. Ja meillä on paljon suklaata varastossa :)
  Mukavia asioita sinulle huomiseen perjantaihin myös!

  VastaaPoista
 8. ♥ vielä 29 päivää jouluun;)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa odotusta, naurua, salaperäisyyttä, lempeitä katseita kaikkea kaunista joulun odotus pitääkin sisällään. Kauniita hetkiä sinulle ja perheellesi Maria <3

  VastaaPoista
 10. Joulu on ollut minullakin mielessäni tänään. Ajattelin juuri, että tasan kuukausi joulupäivään ja samalla esikoiseni syntymäpäivään. Jotenkin joulussa on taikaa eri tavalla kuin missään muussa ajassa. Annoin itseni kuunnella tänään jo joulumusiikkia (Rajaton & Club for Five).
  Lumi antaa kaikkeen vielä erikoisen ihmeellisen loppusilauksen. Kiitos tuosta videosta!

  VastaaPoista
 11. Olisipa minullakin joku tuollainen joulunvalmisteluilo, mutta en tahdo vieläkään ajatella koko asiaa. Lapsi kyselee koko ajan koska on ensimmäinen luukun avaamispäivä (ei suostu uskomaan, ettei se ole jo ensimmäinen adventti) ja minä vaan, ettei vielä pitkään aikaan. Halusisin uskoa itsekkin ettei vielä pitkään aikaan.
  Joulu tarkoittaa minulle tänän vuonna myös yhden mukavan ajanjakson päättymistä.

  VastaaPoista
 12. Hanne:
  Kiitos!Joulun ajatuksien suloisuutta arkeesi tänään♥

  Leena Lumi:
  Valmistelusi kuullostavat mainioilta!Ja toivottavasti sait Lumimiehesi:D ehjänä kakkua popsimaan.Rapistelun iloa ja kaikkea mukavaa sinulle tulevana viikonloppuna♥

  Oonis:
  Kulta tänään taas päivä vähemmän♥

  Marie:
  Kiitos toivotuksistasi!Samoin ihania hetkiä sinulle kaiken sen kauniin keskellä josta meillekin kerrot mieltälämmittävästi!Halit♥

  Emilia:
  Juuri tuota ajattelen kun sanoit!Arkeen on pakko saada jotain hyvänmielen hippusia.Varsinkin pienempien meillä.Tämä syksy on niin raskas surun kanssa.

  Kirjailijar:
  Joulu tulee vaikkei valmistelekaan kamalasti.Se on se tunnelma kun aika pysähtyy ja ollaan rakkaiden kanssa.En ole enää vuosiin jaksanut pölypalloista tms hermostua.Ihan turhaa ..ehkäpä ensi vuonna täytyy olla tarkempi kunpienin konttailee lattialla:D

  Voimaa arjen kiireisiisi♥

  Himalainen:
  Voi kiitos samoin !Niin mukavalta kuullostaa viikonvaihteesi!Itse hiljaa öisin puuhailen .Lapset aina kun melkein kotona:D meillä ei mummulaa enää ole.Nauti marraskuun lopusta ystäväni!♥

  Lumiomena:
  Pidän itsekin tuosta laulusta ja elokuvasta!Toinen mieluinen on Capran Joulu-leffa.Kaunista odotusta ja iloa sinulle!Meilläkin joulun lapsi ,joka tosin aikanaan saapuikin sitten jo 5.12 Tapani oli laskettupäivänsä:D
  Hyvää perjantaita sinulle♥

  liivia:
  Ymmärrän Liivia!Ehkäpä paremmin kuin uskotkaan.Tämä joulu on haikea,ja sydäntä puristava..mutta yritän itse jaksaa antaa lasten ja nuorten nauttia hyvästä katkaisusta arjen kiireisiin.Ja jaksaa.
  Voi oikein hyvin!Ajttelen sinua lämpöisesti♥

  VastaaPoista
 13. Minäkin jo tahdon! Jos vaikka jotain pientä jo pakettiin törkkäisin!

  VastaaPoista
 14. Eilentänäänhuomenna:
  Tee se♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi