lauantai 27. marraskuuta 2010

Salakuuntelijana


Tänään ratikka 4:ssa paluumatkalla Munkkiniemestä Kamppiin pitkästä aikaa ilman musiikkikorvanappeja.
Kuuntelin salaa ,tunnustan, kuten muistelen Kirjailijattarenkin junassa joskus tehneen... .
Mies vastaa kännykkäänsä joka soi pitkään
"Tuonko viiniä?
Löysin enkelille siivet.Ne ovat suuret.
Olen huomannut taidan olla väärässä ratiovaunussa.
Tiedän ,eräällä on syntymäpäivä.
Tulen niin pian kuin löydän kotiin."


Kaupunki on kuorrutettu lumella ,meri on saanut mustan sametin päälle valkoisen harson joka ratisee hiljaisuudessa.Olen irti arjestani.Valvoin yön.Murehdin liikaa.Hyvän jälkeen tulee aina taka-askel.
Huomenna ystävien luo herkuttelemaan,nauramaan.Yhdessä.

Today I was secret listener in trolley.I haven't done it for a long time.I have listened my MP3-player when I've been traveling for some time now.Stories around me reminded me how life is always the same alltough we think we are so special..
My sea has got today so light blanket over dark samet.I have slept badly last night .I was worrying about too many things.After good times comes always not-so-good-times...Tomorrow we'll go to spent day with very good friends.It will be lovely to laugh and eat together.

12 kommenttia:

 1. Mahtavan keskustelunpätkän olet salanapannut! Minä olen tosiaan pahimman luokan salakuuntelija :)

  Nyt on niin kaunista. Sielu lepää, kun katselee ulos ikkunasta. Nyt kynttilät palavat ja mies tekee iltapalaa. Tästä tulee hyvä ilta.

  VastaaPoista
 2. Toivotan sinulle murehtimatonta yötä ja iloista ystävien tapaamista huomenna!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen viime päivinä huomannut, että hyvän jälkeen tulee jokin toinen, ehkä sen kuuluu mennä niin, vai kuuluuko. Miksi kerääntyy yhtäkkiä kaikkea kiemuraista tielle, ettei tiedä, mitä tehdä. Melkein kuin katsoisi sivusta omaa kulkua. Mutta tässä hetkessä on hyvä, turha murehtia huomista.
  Minäkin kuuntelen salaa aina junissa, se on melkein kuin lohdutuspalkinto siitä, että jaksaa niissä istua.

  VastaaPoista
 4. Olipa ikävää kuulla, että huolet valvottivat sinua yöllä. Toisaalta yön yksinäisyydessä ajatukset kirkastuvat ja silloin on helpompi yrittää löytää myös ratkaisuja - tai ainakin olla valmistautuneempi.
  Huomenna vietetään yhdessä ensimmäistä adventtia ja ollaan kiitollisia siitä hetkestä.

  VastaaPoista
 5. Jospa se mukavan tapaamisen odottaminen saisi mielen irti harmituksista ja unikin tulisi.Meillä jyrsittiin rystysiä kolmeen asti viime yönä,ikenet pinkeinä hampaanaluista.Toinen hyväkäs kampesi viereen kuudelta ja kuiskutteli tunnin ettei jaksa enää nukkua ennen kuin sain itseni ylös.Huomenna tulee meidän Mamma kyläilemään,sen ajatuksen voimin rämmin tämän päivän :)

  VastaaPoista
 6. Kirjailijatar:
  Niinpä :D olet saanut minut paheeseen mukaasi:))se oli tosi kivaa (se kuunteleminen..)
  Ja kyllä sielu lepää .Veinäsken roskat ja oli satumassa,joka kimalsi timantteina.Ihanaa iltaa teille.meilläkin hymyillään taas.

  Pirkko:Kiitos!Yritän nukkua mutta taidan valvoa sen verran monta asiaa pyörii päässä.Otan kirjan kaveriksi.Mukavaa iltaa sinulle.

  Himalainen:
  Voi mulla on juuri tuo sama olo.Kiemurainen tie jolla kulkee ja on jotenkin siinä sivussa katselemassa.Ja ihmettelee mitä oikein on tekemässä.Huomasin että olet saanut joulutus tartunnan minulta:D Ihanaa iltaa ja marraskuun lopun hetkiä!Nauti -muistelen että sait oman vapaan ?lapset mummilassa??

  Tirlittan:
  Voi miten mukavaa sinä löysit tänne!!Ja tiedäthän minut kun valvon ja vatvon ei tälle mitään voi ennen kuin saan asiat jotenkin "pinottua" järjestykseen että arki taas kulkee ..Voi odotamme kaiki huomista on niin mukavaa tulla!Toisen tyttären tärkein onkin reissussa äitinsä asioilla joten täältä saapuu tämä koko oma porukka.Hyvää yötä ja kaunista adventtiaamua sinulle♥♥

  VastaaPoista
 7. Enjoy your Sunday and don't worry too much...
  that is what I call a proper winter!
  : )

  VastaaPoista
 8. It can be quite amuzing, listening to others. And I guess you're right, we all try to fulfill something in life, thinking we're different, when we're actually much the same. Maybe. Or not. Now you gave me something to think about...
  Enjoy the food and the laughter!

  VastaaPoista
 9. " hyvän jälkeen tulee aina taka-askel"?
  tuleeko?

  Me vahvistamme niin salaperäisesti kaikkea kaikessa...

  VastaaPoista
 10. Minäkin salakuuntelen aina joskus. Olen ihmisutelias, mikä on toivottavasti rikkautta tässä elämässä.

  Toivottavasti taka-askel ei ole suuri harppaus. Ja toivottavasti huomisen päivän herkuttelu ja naurutuokio ystäviesi kanssa tuo sinulle paljon onnellisuutta. :)

  VastaaPoista
 11. Ihana salakuuntelu, kuulostaa kuin elokuvasta, näin jo heidät puhelimessa, ja enkelinkin.

  Tasapainossa keikutaan, siihen tarvitaan ne taka-askeleetkin. Sitten tietää aina, että hyvää taas tulolla, eikö?

  Ihanaa sunnuntaita sulle, kultainen.

  VastaaPoista
 12. Rimpsukaisa:
  Kyllä oli mukavaa herätä lyhyen (:)) yön jälkeen kun on kivoja puuhia enenkuin ystävien luo lähdemme.Tyttäreni pikkuisella ollut samanlaista tuon ekan hampaan kanssa.Tulisi jo pieni valkoinen riisiryyni kunnolla esiin niin helpottaisi myös äitinsä yöelämä:)Mukavaa sunnuntaita sinulle ja perheellesi♥

  Lacasita:
  Here is now -16 c !And very cold,proper winter really:) And so beautiful.
  I love those flowers you sent to me their are beautiful with lights even daytime.

  Lilli:
  I think you understanted what I meant.Same kind and not-same kind.Life is a big mystery.But it is wonderful to be part of it.Have a nice sunday dear♥

  Hanne:
  Taka-askel on kai tätä elämän tanssia...Halit sinulle Hanne!

  Lumiomena:
  Juttelimme juuriaamulla neljännen tyttären kanssa siitä miten paljon hauskempaa taitaa kuitenkin olla salakuuntelijana bussissa tai ratikassa kuin kuunnella omaa soitinta:D
  Ihania kekkereitä myös teille tänään♥

  Satu:
  Voi kiitos sinulle!Ja oikein hyvää päivää ja hyviä hetkiä sinulle siihen Satu.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi