tiistai 2. marraskuuta 2010

Mitä voi tehdä kun ei jaksa tehdä mitään?

Kimpassa





Uneton Seattlessa

Viettää sohvalla peiton alla leffa -putkea kun mitään kirjaa ei jaksa kerta kaikkiaan lukea...
Seuraavaksi katson Sinisen...
I was wondering what to do if one has no power to do anyting..My choices are cinemas, couch, blanket and very big teecup..And some afternoonnaps..

16 kommenttia:

  1. Ihana tuo eka kuva♥

    Minullakin on Sininen. Pidin siitä eniten koko siiä 'värisarjassa'.

    Aina en edes minä jaksa lukea. Viikonloppu on omistettu leffoille.

    Mukavaa viikonjatkoa, Maria!

    PS. Olisitpa ollut samassa pöydässä kuin minä, Lumiomena ja muutama muu lauantai-iltana: Minä ja Lumiomena ylistimme sun blogia ja teimme siis samalla kuin PR-työtä;-) Minäkin sanoin, että kun en mitään muuta enää jaksa, raahaudun Marian blogiin...joskus valittamaan, joskus muuten vain.

    VastaaPoista
  2. Hyviä elokuvahetkiä sinulle. Tarvitsisin tuollaisen päivän, haluaisin vain olla viltin alla ja katsoa pehmeitä elokuvia. Uneton Seattlessa on ikisuosikki. Kohti uutta oli ihana myös, sellainen, että halusin sen itselle, talteen tällaisia päiviä varten.

    Leena sanoo ihan totta, kiitos että pidät tätä blogia.

    VastaaPoista
  3. Vastaavassa tilanteessa tuo kimpassa toimi mulle ihan hyvin. Ja Uneton Seatlessakin oli kai ihan hyvä, muistaakseni, siitä taitaa olla ainakin 15 vuotta kun olen sen katsonut. Mutta Notting Hill on minusta niiiiin tylsä, etten jakdsanut millään vaikka yritin uudestaan.
    Sininen on tietysti ihana!

    VastaaPoista
  4. Minulta on vielä väritrilogia näkemättä. Mutta olitkos nähny vielä Veronican kaksoiselämää tai Lost in Transaltionia? Kauniita ja tunnelmallisia elokuvia molemmat.

    VastaaPoista
  5. Voi Maria! Ihana leffaputki sinulla , vaikka kurjaa, kun olet kipeä! Notting Hill on hauska, ihania nämä muutkin. Jos juuri nyt jonkun haluasin nähdä, niin Hotelli Firenzessä. Halaus!

    VastaaPoista
  6. Ihania elokuvia. Pidän noista kaikista, niistä tulee aina hyvä mieli ja niistä saa voimaa. Myös Jane Austen-filmatisoinnit toimivat kohdallani.

    Onko Rakkautta vain (Love Actually) tuttu? Itse katson sen joka vuosi marras-joulukuussa. Täydellinen englantilainen romanttinen komedia.

    Kuten Leena kertoi, meillä oli mukava lauantai-ilta ja sinun blogisi tuli keskustelussa esiin monta kertaa ♥

    Parane pian!

    VastaaPoista
  7. oh yes sounds great to me...and nice to watch romantic comedies to lift the mind to some lightness!
    hope you feel better soon dear.
    x
    a.

    VastaaPoista
  8. Tuossa näyttävät olevan lähes kaikki lempinamuseni, Sininenkin ohjelmassa. Vain Fanny Hill puuttuu. Eiköhän tuolla satsilla jo paraneminenkin pääse alkuun, sitä toivotan!

    VastaaPoista
  9. mä en mee koulluun huomenna(jos tää sun leffa-putki jatuu)vaan jään katsomaan leffoja sun kanssa:DD<3toivottavasti olo alkaa parantua äitiliini:)<3

    VastaaPoista
  10. Sininen on myös minun lemppari, kaileltaan..musiikki, tarina, v ärimaailma...

    ihana saada joskus vain olla ja olla...
    minäkin, vaikken ole sairas, olen jotenkin niin väsynyt..piti lukea kirjaa, menin sohvalle ja surffailein kanavalta toiselle jonnijoutavaa, enkä huomannu sitä, että olin jumittunut siihen tylsyyteen..

    VastaaPoista
  11. Jos ei jaksa, voi tosiaan katsoa leffoja :) Minäkin olen harrastanut tuota samaa, sillä lukeminenkin vaatii enemmän älyä ja jaksamista.

    Hyvää marraskuuta sinne!

    VastaaPoista
  12. Hyvä putki! Minulle riittäisi pelkkä Notting Hill. Se on ihana. Olen vähän eri linjoilla Liivian kanssa, huomaan.

    Ja voin yhtyä noiden muiden kehuihin. Kiitos sinulle uunista!

    VastaaPoista
  13. Ihania elokuvia kaikki! Itsellänikin on jemma niminen paikka josta käyn hakemassa leffan silloin kun sairastan. Vaikka niin ihania kuin noi elokuvat onkaan toivotan sinulle pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
  14. Aika tavalla samanlainen maku meillà elokuvien(kin) suhteen. Mainitsemistasi kuvista Sininen on ehdoton. Jaksamisia sinne kaamokseen.

    VastaaPoista
  15. Leena Lumi:
    Sininen .Kyllä on vaikuttavin.Eilen olisin halunnut katsoa Punaista,mutten löytänyt sitä ,taitaa olla lainassa ystävällä.Ja kiitos mukavista sanoistasi ♥ on mieltälämmittävää(Tacha Tudorin sanoin ) kuulla että mielelläsi tänne tulet.Kiitos.

    Himalainen:
    Uneton Seattlessa on minun ja tyttöjeni yhteinen suosikki.Voi raukat perivät tämän lajin leffojen "tartunnan"äidiltään:D
    Ja kiitos sanoistasi.

    Liivia:
    Kimpassa on elokuvana hyvä.Vaikka kirja on ihan eri tarina.Ja mun ja kolmannen tyttären yhteinen juttu.
    Tykkään Hugh Grantista vaikka onkin "lerppu" näyttelijä.Tekee hyvää kun näin aivot jäässä olo.

    Tuittu:
    Kyllä ystävä!Veronika on osa nuoruuttani.Ja 10 käskyä Kieslovskylta-tuo toinen ..hmm olen nähnyt kerran.Pidin kyllä.Kovasti!

    Satu:
    Juuri katsoimme Hotelli Firentzessä kolmennen tyttären kanssa .Oli kirjastosta lainassa.SE on liikkis-suloinen varsinkin Helena Bonham.Kiitos toivotuksistasi!

    Lumiomena:
    Rakkautta vain-on tämän päivän leffaputken aloitus:D samoin Loma Roomassa ja Holliday...Se on sellainen jota koko naisväki katsomme ennen joulua yhdessä(saan siis katsoa kerran tätä syksynä uudelleen :))Kiitos sanoistasi.

    Lacasita:
    Oh thanks for your kindly worlds.I feel little bit better this morning-medisin has star to help me at last..I hope.Best wishes to you too!

    VastaaPoista
  16. Pirkko:
    Kiitos elokuvien parantava vaikutus tuntuu vihdoinki:D -Korvat jo hitusen paremmat ja poskiontelot eivät jomota "hele tiden".Mutta leffoilla mennään vielä tämä päivä.

    Oonis:
    Kulta pieni♥kouluun vaan!!Otetaan tää elokuva putki joululomalls uusiksi-ja ollaan silloin Terveitä.

    Hanne:
    Nyt on väsymyksen aika selvästi.On hyvä hellittää ja kuunnella itseään voimiaan.Lupa olla,rauhassa tai menossa miten itse haluaa.Voimia sinulle arkeen!

    Kirjailijatar:
    Nyt pää niin räkistaudin sumentama,että kirjat ei kädessä pysy,kun aivot eivät toimi:Donneksi on kotielokuvat..
    Samoin sinulle hyvää alakanutta kuukautta.

    Ilse:
    Kiitos!Ja ihanaa kuulla että sinäkin pidät siitä(onhan se kökkö-mutta ainoa tämänlajin leffa ,jota poika katsoo kanssani yhdessä nauraen ja nauttien ..iskee siis kohta 13v nuoren miehen mieleen)

    Marie:
    Voi kiitos!Tänään vielä sohvalla oloa elokuvien kera.Mutta huomenna jo pientä puuhailua kotitouhuja toivoisin jaksavani..Lähetän sinulle lämpöisen ajatuksen harmaan sadepäivän keskelle!

    Lissu:
    Kiitos Lissu!Kiva kuulla pidämme samoista:D ja kiitos toivotuksistasi kaamos kasvaa -voisitko lähettää tänne hipppusen aurinkoa ??

    VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi