lauantai 9. huhtikuuta 2011

Hupsu

Päivä tänään.Sikin sokin tavaroiden läpikäymistä ensi lauantain Valtteria varten.Parturia pojalle,liian pieniksi käyneiden vaatteiden sovittamista,leluja siellä täällä ja tuolla,joku leipoo,uunissa jo pizzat ,äitini syntymäpäivä.Kaikki samaan pöytään.Kohta.Koti kuin hyrskynmyrskyn jäljiltä.Onneksi se ei haittaa mitään.Aurinko on muuttanut kodin satumaaksi joka täynnä erilaisia valoja ja auringonpilkkuja.Olen tänään hupsahtanut kevääseen.Aika kiva tunne.Join pihalla kahvit.


Our house is full of stuff and clothes those we have been going through for the next weekends flea market. Someone bakes, pizzas in the oven, my mothers birthday. Soon we all are sitting around the same table. Sun and light have come today and I'm crazy about spring. It's kind of a nice feeling. I drank coffee in our yard.


10 kommenttia:

 1. Sama täällä :). Kävin toteamassa takapihalla, että köynnöshortensian versossa oli jo pieni lehti, etupihan krookukset kukkivat... sekasorto ei nyt haittaa :). Mielessä pulputtaa pieni kevätpuro.

  VastaaPoista
 2. Mullakin tänään ekat kahvit omalla pihalla tänä keväänä. Ihana aurinkoinen päivä, vähän heilutin haravaakin!

  VastaaPoista
 3. Eloise : tänään tuli vihdoin kevätolo.Ja kukaan ei siivonnut täällä:D

  Erja:Hei !Kiva tavata .Voi oli suloista istua pihatuolin sylissä auringossa ja kahvi no se oli hyvää ulkona.harava ...no ihan pian:D

  VastaaPoista
 4. Pitkän talven jälkeen meilläkin aurinko pääsi korkeiden talojen välistä kurkistamaan ikkunasta muutamaksi minuutiksi :) Myyntionnea Valtteri-päivään! Ohiajaesssani olen huomannut, että siellä riittää kävijöitä! Auringonpilkkujalat ovat aivan ihanat <3

  VastaaPoista
 5. Tirlittan:Voi eikös olekin söpöt jalat:D (4.tytär)
  Kiva kuulla että siellä riittänyt ruuhkaa!Nuoret ovat siivonneet kaappejaan kesänhaaveiden toteuttamisen merkeissä samoin poju ja kuopus...itse ihmettelen että meillä joilla ei oikeastaan ole mitään liikaa on taas tavaraa lähdössä koko takkahuoneen käytävän verran kasseissa ja koreissa:D
  Halit!

  VastaaPoista
 6. oh fleamarket; how much fun! and the feeling of getting rid of stuff and that someone else will use it is great anyhow.
  i love spring too. enjoy!

  VastaaPoista
 7. Sarapirat:Yes.You are right,it is fun to go there . Spring is here at last!
  xx
  maria

  VastaaPoista
 8. Pihakahveista se kesä alkaa! Minäkin nautin kupposen auringon alla.

  VastaaPoista
 9. Lehtokotilo:Olet oikeassa!Tänäänkin ulkona kupponen vaikka tuuli on viileämpi-mutta ihanaa!!Alan uskoa että kesä on kulman takana ja jaksan odottaa vielä hetken.Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi