lauantai 2. huhtikuuta 2011

Päivän

Aamu kahvi kotona .Kiitos poikanen.Olet jo mestari.
ja nuttura (kuopus).


Ja marimekon näyttely Desing -museossa takana tyttären kanssa .Oli yllättävän hauskaa olla fiilistelemässä lapsuuden kankaita.Ja kaikkea muutakin siellä.

Kampin kirjakaupassa on tosi kiva uusi kahvila.Ja suloinen myyjätär ,joka tarjoilee teen lisäksi ilmaista hunajaa .Neljännelle tyttärelle hemmottelu hetken täydensi tarjous Vogue.Minä nautin ilostaan. Viikonvaihde on leijailevan oloinen,on oikeastaan ihanaa aloittaa nyt kodin "haltuunotto" imurin kanssa ja leipoa pizzaa ja leipää.Pehmeä usva on ympäröinnyt tämän päivän ,joka on tyyni.Huomenna isän luo ja pienin meille.Nyt on hyvä puuhailla ja pysähtyä.


I was with my young at this museo today .It was so intersting to see so much of marimekko's history...Now it is so lovely to start clean here at home,to bake pizzas and bread.I feel energy after a long week . I think maybe it is becasuse of April.Anyway it feels nice .I wish you a cosy weekend my friend!17 kommenttia:

 1. Eikös ollutkin kiinnostava näyttely, ainakin meille, jotka olivat pelissä jo silloin kun ne parhaat kankaatkin!
  Kampin kirjakauppa jäi mietityttämään, tai se uusi kahvila kirjakaupassa; mikä mikä?
  Hyvää puuhailun ja pysähtymisen tasapainoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
 2. Kampin Suomalainen :D se mikä oli just remontissa!Meille tuli tyttären kanssa mieleen se Sinulle on postia-leffan Foxin kirjakauppa ..siis mitä sohvia ja itämaisia mattoja ja joka puolella kirjoja joita saa selailla ja katsella luvallisesti:DD-oli kivaa!Ja joo pirput on mun lemppari edelleen...ja tarhatäri Reetan taskumekko mikä tädillä oli jo 1968 kuvassa päällä roikkui siellä seinällä.Nuori ihastui niihin silkkivaatteisiin- ja 50-luvun puolihameisiin.

  VastaaPoista
 3. Kirjakaupassa kahvila- se on koettava!
  Meilläkin tehdään juuri pizzaa,kohta projektori päälle ja perhe-elokuva käynnistyy. Leppoisa lauantai.
  ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Meillä pienin sai olla hovineitona kutsuillaan Turun Linnassa. Illan on höpöttänyt kuulemaansa menneen ajan tavoista ja tarinoista. Veljensä yökyläilee jääkiekkoturnauksesta kaverilla huomiseen jalkapalloturnaukseen. Energiaansa kadehdin:)
  Päivässänne on ollut suloisia hetkiä ja istahtamisia, viipymisiä. Meillä tykätään siitä taskumekosta:)Melkein nilkkamittaisesta nyt tunikana vielä.
  ISällesi ja pikkuiselle sekä äidilleen erityinen ajatus nyt. Sinulle myös. Jaksetaan, eikö!Tyyneys tuntunut tässä päivässä kuin talven taittumisena lämpimän ja valon sekä kepeiden tuulahdusten alta. Kesäkalenterinne on ihana!!Täyttyköön seinänne monista haaveista, joille kulku on niin kuin hyväksi on...Halaus.

  VastaaPoista
 6. Onko siellä Kampin kirjakaupassa kahvila? Nyt täytyy kyllä mennä sinne joskus. Minulla on tosi vähän Marimekkko-muistoja, meidän perhe ei tainnut olla Marimekko-perhe. Mukavaa lauantai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 7. Minä olin joskus marimekkotyttö..
  joskus 60-luvulla..

  Pizzaa ja perheen läsnäoloa...
  olet etuoikeutettu..♥

  VastaaPoista
 8. Maria, minä olen ollut aikamoinen Marimekko tyyppi. Vieläkin käyn liikkeessä ja ostan silloin tällöin jonkun asun, kuin eräiden aikojen muistoksi.

  Ihanaa oli kirjamessuilla ja vaikka mukaan lähti vain kaksi kirjaa, niin myös ametisti ja yllättävä sukulaistapaaminen.

  Usva on pukenut minua nyt viikkoja, ei sellainen kevyt perhosusva, vaan raskas ja vaikea. Tänään taivaani aukeni täynnään tähtiä ja kaikki on hurmaavaa.

  Koska kirjoitat Marimekosta, niin en muista olenko tätä sinulle ennen tarjonnut, elämän mottoani, joka tulee Armi Ratialta:

  "Ainoa velvollisuus on kauneus, ainoa voima on rakkaus, ainoa todellisuus on uni."

  VastaaPoista
 9. The exhibition you saw should be interesting. I like the Marimekko design. When we went to Helsinki last summer, we haven't visited this museum and I regret that. Have a sweet sunda Maria.
  Elsa.

  VastaaPoista
 10. pikkujutut:Se on suloinen ,mutta muistin juuri että onhan Akateemisessakin kiva kahvila tää paikka on vaan leppoisampi ja jotenkin enemmän mun mieleen...pizzaa on syöty myös meillä :D nam-meillä katsellaan välillä miehen perheen vanhoja kaitafilmejä ,ne on iltoja jolloin aijalla ei ole merkitystä.ne vievät mennessään eiliseen...

  tinttarus:Onnea pikkuisellesi!Ja kyllä olet oikeassa nuorten energia on jotain käsittämätöntä:D mutta kyllä he sitten syövät ja nukkuvat harrastustensa jälkeen...
  Kiitos toivotuksistasi.On jo ikävä isää.Ja pikkuista.Onneksi huomenna on sunnuntai.Ja koko päivä vapaata .Halaus sinullekin.Lämpöisesti.Yritän jaksaa jaksaa .

  Kirjailijatar:Juu siellä on kahvila ison remontin jälkeen ja varsinkin siellä on kiva ja monipuolinen kirjakauppa:D
  marimekkoja ei mullakaan paljoa ollut pienenä olin kahden köyhän opiskelijan pieni:D kuulemma englannin kielen historian luennoillakin mukana kopassa proffan luvalla kun olin niin hiljainen vauva joka ei häirinnyt luentoa:D

  mutta kummiltani sain mekkoja ja tietenkin tasaraita paitoja...
  kivaa rauhallisen viikonvaihteen aikaa sinulle♥

  hanne:Olenko...olen kyllä.
  voi näen sinut marimekoissa!Olet ollut jo silloin suloinen.

  Leena Lumi:Olen iloinen kun olosi ja tilanteesi kirkastunut ja keventynyt♥
  Oikein lämmin ajatus sinulle sunnuntaihin joka pian alkaa ja kaikkea ihanaa huomiselle niin sinulle kuin rakkaillesikin.


  menthe blanche:I wish you too so sweet Sunday Elsa♥

  VastaaPoista
 11. Haluaisin tuonne näyttelyyn, olisipa se lähempänä.

  Meilläkin tehtiin pizzaa, ihan vain hetken mielijohteesta, siitä mitä kaapista sattui löytymään, tuli hyvä mieli kaikille. Kiva lauantai-ilta.
  Hyvää oloa sinulle, lepoa. Ihanaa sunnuntaiaamua!

  VastaaPoista
 12. himalainen;olisitpa lähempänä!!
  Paras pizza tulee juuri silloin kun tyhjentää kaapeista mitä löytyy ja yrttejä ja iso nälkä:D siinä sen salaisuus.
  Oikein ihanaa sunnuntaita myös sinulle♥
  tiedätkö ajattelin sinua juuri yhtenä aamuna kun heräsin sellaisen unen jälkeen että olin siinä jo kesässä ja heräsin unessa aikaisin ja hiippailin lehteä hakemaan ja mietin että sinäkin ehkäpä jo hereillä:)

  VastaaPoista
 13. Tyty tervetuloa !
  lämpimästi
  Maria

  VastaaPoista
 14. Te olette kyllä huippuja mitä kampauksiin tulee.

  Minuakin vähän kiinnostaisi se näyttely, mutta minkäs teet, kun se on niin kaukana.

  VastaaPoista
 15. Liivia:Täällä kun näitä pitkähiuksisia riittää.Voi pidin todella tuosta näyttelystä vaikka huomasin että hesarin "huonot" arviot olivat mielesäni kun sinne menin.Yllätyimme iloisesti.Näyttely teki hyvää harmaassa kevät ajassa eilen.Kiva kun piipshdit kylässä-voi hyvin!

  VastaaPoista
 16. Maiju mukava tutustua!Tervetuloa!
  Maria

  VastaaPoista
 17. Dahlia:Kiitos samoin!Huomasin että teillä juhlitaan tänään .Paljon onnea♥

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi