perjantai 8. huhtikuuta 2011

Viikonloppuun


on hyvä laskeutua täyden viikon jälkeen. Isä on hyräillyt pitkään jotain ,jolle tänään löysin yllättävät sanat.Mykistyin ,sillä hän hyräilee puhtaasti ja nuotilleen sanoo mies ,jolla absoluuttinen sävelkorva -isä antoi minulle uuden laulun, jota en ole aikaisemmin kuullut,koska en ole kuunnellut virsiä.Lapsi tuli äsken kotiin ja huokaisi.Siellä on ihana ilma.Ja ilta.Pehmeä.Ja kiitos kolmesta kirjasta jotka hain kirjastosta hänelle.Lapsen hymy on kirkas. Olen väsynyt viikosta ,ja ajattelin levätä ja lukea,nukkua päiväunia sekä katsella pihatuolissa mustarastaan keikuttelua naapurin tv-anteenilla ja nauttia kahvimukin kera.Hyvää viikonloppua sinulle. ................................... After this week it is so lovely to start once again weekend.I'm tired but happy.Maybe I can drink my first coffee out tomorrow in our yard...I wish you a lovely weekend! This song here is a song I did not know before but I have heard it from my father who is all the time crooning something at the hospital.I think it is a beautiful song.

12 kommenttia:

 1. Kaunis kappale <3 Hyvää viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Lehtokotilo:Kiitos samoin myös sinulle.

  VastaaPoista
 3. Tätäkö isäsi on hyräillyt?!!?!!♥
  Lempparini.
  Jos, niin olen saanut laulaa isäsi kanssa. Niin usein hyräilen, laulan ja hymisen näillä sanoilla ja sävelillä.
  Ihanuutta sinulle viikonloppuusi.
  Hyvänyön halauksin.

  VastaaPoista
 4. Tinttarus:Joo tätä.Sävel on soinnut jo pitkään mutten tiennyt sanoja ja laulua.Kiitos sinulle sanoistasi.Oikein hyvää yötä.

  VastaaPoista
 5. Minen ole millään tavoin hengellinen ihminen, mutta tuo on hieno virsi.
  Ja Vartianen laulaa sen kauniisti, fanitan häntä.

  VastaaPoista
 6. Tuo on levollinen virsi <3. Mukavalta kuulostaa viikonloppu suunnitelmasi... rauhallisia viikonloppuhyrinöitä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Liivia:Ajattelen samoin.Isä on hyräilluyt sitä nyt noin kuukauden ja eilen me "saatiin" sille nimi kolmannen tyttären kanssa...

  Eloise:Kiitos olo on kivan puuhakkaan rauhallinen ..mukavia pikkujuttuja ilmassa ja illan pizzataikinat jo nousemassa...pitäisköhän mun laittaa sekin ohje tänne ..tosi hyvä rapea pohja-siis jos tykkää sellaisesta.Hyvää viikonloppua myös sinulle.

  VastaaPoista
 8. Tää virsi soi mun päässä nyt sitten kokoajan...
  huomenna isän luo.Hän on heikkona.

  VastaaPoista
 9. Ihana virsi, yksi ehdottomista suosikeistani nimenomaan sanojen takia. Ihanaa, jos lohduttaa isääsi - ja sinua. Lämmin ajatus teille molemmille!

  VastaaPoista
 10. Tirlittan:Voi sinä siellä!Kiitos ja kerron isälle terveisesi.Hyvää iltaa ja huomista toivotellen ja toivoen
  maria

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa niin hyvälle sanomasi!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi