torstai 7. huhtikuuta 2011
Sininen aamu.Sininen torstai. Pyörä tiellä keikkuu varpunen ja viherpeippo.Kierrän ne ja jatkan matkaa kohti viikonloppua.

8 kommenttia:

 1. Voi, minulla on tämä filmi ja pidän Sinisestä niin...

  Meillä 'räystäät juoksee', puro on auennut, scillat ja lumikellot...

  Sinistäkin sinisempää päivää, Maria!

  VastaaPoista
 2. Kolme väriä: Sininen on yksi voimakkaimmista näkemistäni elokuvista. Sitä enemmän rakastan Veronikan kaksoiselämää, mutta Sininen koskettaa jotain syvintä sielussani.

  Minä näin tänä aamuna sorsia pienessä ojapahasessa. Kevät saa jostain syystä ne lentämään joelta tuonne ojaan, näin käy joka vuosi.

  VastaaPoista
 3. :) Ihanaa tietää, että huomenna alkaa viikonloppu!!

  VastaaPoista
 4. Miten noilla tuli se elokuva mieleen? Ei minulle vaan. :)

  Torstainen lumisade on täällä meillä märkä ja kaunis, ja yhtäkkiä huhtikuu tuntuu olevan pitkällä jo. Niin kuin viikkokin! Hyvää tätäpäivää ja viikonloppua, Maria!

  Oli muuten ihana lukea noista neljästä askeleesta tuolla alempana. Ihan niin kuin meilläkin ihan vasta. Ja nyt hän jo juoksee ja polkee jalkaa ja nousee mihin haluaa. :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis puu-kuva!

  Hyvää huomista ja viikonlopun aloitusta <3

  VastaaPoista
 6. Leena Lumi:Minä pidän myös .Päivä on ollut sininen...todella kaunis ilma vaikka koko päivän satanut.Niin pehmeä tunne poskella ja harmaa kujeilee...

  Katja/Lumiomena:Täällä lokkeja jo liitelemässä ja mustarastaat aivan höppönöitä lauluineen...on ihanaa sanoa että ollaan kunnolla kevään keskellä.

  Tuittu:Olet aivan oikeassa!Ihanaa sanoa että huomenna on perjantai♥

  Ilse:Mullakin sama olo että huhtikuu jo pitkällä..koko kevät lipuu jotenkin käsistä talven jälkeen.Taidan haluta vähän pidätellä kevättä ettei se menisi liian nopeasti kesään ,joka sitten karkaa käsistä:D
  pikkuinen on suloinen täällä myös.Ja nyt juuri jo ikävä häntä taas.Oikein lämmin ajatus sinulle minulta !

  Minja:Voi kiitos ystävä♥Ja kiitos samoin -hyvää tämän päivän iltaan kääntymistä ja tulevaa huomista ,joka taas kääntää viikon viikonvaihteeseen.

  VastaaPoista
 7. Tuo on ihana tuo sininen. Kaikki siinä niin voimakasta ja hän selviää.

  Mulla on huomenna melkein vapaa, sen melkein-sanan melkein unohtaa tänään jo :)

  VastaaPoista
 8. Himalainen:Rakastan tuota elokuvaa juuri siksi että hän selviää.Se on mun voima leffa,useinkun oma suuri menetys nousee mieleeni huomaan ajattelevani sitä ja sen musiikkia...
  melkein vapaa on ihana sana:D

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi