tiistai 5. huhtikuuta 2011

valoisa päivä

tuli tästä päivästä.Kohtasin isän ja äidin hoivakodissa.Nauru tekee hyvää .Porkkanat pilkkoutuvat soppaan.Poikanen ylpeänä koe tuloksestaan.Aurinko on sulattanut tänään portin eduslaatat kaikki.Tänään oli se päivä -aika kauan sitten -kun tapasin mieheni ensimmäistä kertaa. This day has been so sunny in every way.It was lovely to laugh together with my parents at the hospital.All the snow has gone away from our yard today.I'm going to make some carrot soup. Over 30 years ago this was the day when I met my husband first time.I will never forget it.

16 kommenttia:

 1. Ihania asioita on päiväsi pitänyt sisällään ja onneksi se ei ole vielä loppu :) Nautitaan näistä säteistä auringonlaskuun asti!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa vuosipäivää!!

  VastaaPoista
 3. Onnea tämän ihanan ja merkityksellisen päivän johdosta. ♥

  (Eilisestä piti sanomani, että surullista ja kuitenkin valitettavasti niin totta.)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että sulla on heidät vielä...
  mullakin on äiti, hoivakodissa, isä taivaassa..
  aion mennä katsomaan pian äitiäni..hän on niin kaukana..

  VastaaPoista
 5. Upea päivä! Ja aika ihana ja romanttinen tämä ajatus tuosta ensikohtaamisesta, vaikken tiedä ollenkaan, millainen se hetki/päivä oli...

  VastaaPoista
 6. Kaunis päivä täälläkin!
  7 vuotta sitten muutti rakas mieheni juuri tänä kyseisenä päivänä Libanonista tänne <3

  VastaaPoista
 7. Hyvä, että olet helpottuneemmin mielin viettämässä juhlapäivääsi siellä uunin ääressä!
  Onnea ja iloa!

  VastaaPoista
 8. Pikku U:♥

  Marie:On ihmeellistä mitä kohtasin tänään äidin kanssa isän uudessa hoivakodissa.Se kunnioitus ja hellyys ja kuunteleminen isää kohtaan on käsittämättömän kaunista.Ja se miten isä on rauhoittunut ja sairauden etenemisestä huolimatta rauhallinen jopa iloinen naurava-olen saanut tämän vuoden joululahjani jo nyt.
  Kiitos olen nauttinut illasta ja puhtaasta kodista:D mies imuroi kodin ja siivosi pihaamme talven jäljiltä kun olin neljännen tyttären kanssa kirjastossa.Valo on vieläkin kaunis tuolla ulkona.


  Memmi:Voi kiitos!

  Katja/Lumiomena:Ilman sitä kaikkea mitä tuolloin 17v minulle juuri tänään tapahtui en koskaan olisi kohdannut häntä ja saanut elää tätä elämää jota olen elänyt kaikkineen ...elämä on pienestä kiinni kun katselee taaksepäin-mutta onneksi kohtaaminen tuli:D

  Nikaela Marie:Thank you so much!And it is lovely to meet you here.
  Maria

  Pienen mökin emäntä:Kiitos kovasti!Ihmeellisintä että muistan sen illan vieläkin ...ja ihan kuin se olisi ollut vasta äsken..

  VastaaPoista
 9. Hanne:Olen etuoikeutettu kun saan vielä pitää vanhempani lähellä.Tänään taas kerran tiedän että aikaa on kovin vähän...


  Tuittu:Voi se oli tosi romanttinen tapaus.Ja aivan ihme itseasiassa sillä niin pienestä oli kiinni ettemme olisi tavanneet koskaan...Kiitos sinulle sanoistasi.  Kirsikka:Sittenhän sinullakin ihana päivä tänään!Tarkoitan että jos ajattelee että jos hän ei olisi tullut jne.Meillä lapset haluavat aina kuulla miten tapasimme:D

  Rva Pioni:Niinpä työ kulkee ja elämä sen ulkopuolella .Tänään hengitin syvään muutamaan otteeseen ja jaksoin kerran jos toisenkin kutsua lapsia keskusteluun siitä miten toivoisisvat itse iteseään kohdattavan.Kohtasin tänään niin merkillisen ammattitaitoisen henkilökunnan isän hoitopaikassa että olen mykistynyt ja nöyränä kiitollisuudesta että saimme tälläistä kokea kaiken karmeuden jälkeen.Isällä on paikka jossa hän ei koe kipua eikä mitätöimistä.

  VastaaPoista
 10. Huhtikuu on hyvä kuu tavata ensimmäisen kerran rakkaimpansa.

  VastaaPoista
 11. Oi! Onnea merkkipäivänne iltaan!!

  VastaaPoista
 12. Onnea valoisan eilisen päivän valoisille hetkille♥
  Johdatusta kohtaamisissa ja asioiden järjestymisessä. Iloitsen kanssasi!
  Saitte paisteen päiväänne! Tänään taas harmaampaa, mutta silti sinun hetkiisi eilisen valoa!

  VastaaPoista
 13. Jonna:Niin on .


  Mie ite:Kiitos kulta!

  Tinttarus:Voi kiitos ystävä!

  maria

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksestasi